Za ceno pokličite

PODJETJA in PODJETNIKI: ZAGOTOVITE SI ZAKONITO POSLOVANJE

Trgovec

POSLOVNIMAG

POSLOVNIMAG

MAG, poslovno-svetovalne in varnostno-nadzorne storitve, Gregor Sever s.p.,
Jenkova ulica 18, 6230 Postojna

Kontaktirajte prodajalca

069/634-496

Podrobnejši opis

PODJETJA in PODJETNIKI: ZAGOTOVITE SI ZAKONITO POSLOVANJE

IMATE VSE Z ZAKONOM PREDPISANE INTERNE AKTE ? Tudi mikro družbe in s.p-ji morate imeti več internih aktov, njihova predpisana vsebina pa se tudi spreminja. Uredimo za vas, da ne pride do visokih kazni.

ZAPOSLOVANJE in KADRI – IMATE PODROČJE RES UREJENO ? Pregledamo in uredimo področje delovnega prava in zaposlitev - enkratno ali z vzdrževalno pogodbo, svetujemo v postopkih iz delovnih razmerij.

V GOSPODARSKEM POSLOVANJU je bistveno, kar je zapisano in kako je zapisano. Da boste varno poslovali in lahko uveljavili svoje pravice v primeru spora, za vas pripravljamo pogodbe in druge listine.

ODGOVORNOST DIREKTORJA – UPRAVE, PODJETNIKA, LASTNIKOV: seznanimo vas z vsemi vašimi obveznostmi in svetujemo, kako varno poslovati in si za morebitne postopke vnaprej zagotoviti strokovno pomoč.

LASTNIKI DRUŽB – DRUŽBENIKI: izvajamo zunanji nadzor poslovanja družbe, kar vam omogoča sprotno spremljanje odločitev poslovodstva in sprotno realno vrednotenje vašega deleža, ki je vaša lastnina.
GOSPODARSKA MEDIACIJA: mediator izvaja mediacije med poslovnimi subjekti, vezane na gospodarske spore, pred, med in po sodnem postopku, z namenom cenejše in hitrejše rešitve, z vzajemnim popuščanjem.

PREVERITE SVOJE PARTNERJE: pregledamo udeležbo vaših (bodočih) poslovnih partnerjev v domačem poslovnem okolju, kot družbeniki, poslovodje, nadzorniki, podjetniki in preteklo boniteto poslovanja.

NORMIRANA OBDAVČITEV samostojnih podjetnikov: poskrbimo za vodenje vseh potrebnih evidenc in izdelavo letnega poročila ter komunikacijo s FURS. Svetovanje vključeno v osnovni ceni 10 eur mesečno.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 38563
Oglašujte na Oglasi.si