Oddam apartma 30m od plaže Gornji Karin

Oglaševalec

vikend12

Hrvaška - ZD-Zadar

Kontaktirajte prodajalca

041/503-624

Podrobnejši opis

V majhni vasici Cicingaj, Karin, Karinsko - novogradsko morje, 34km pred Zadrom, oddamo dva samostojna apartmana za 4 do 6 oseb;
hiša stoji 30m od morja, z lastno plažo, na kateri so ležalniki, z teraso, balkonom, ograjenim parkingom za 4 vozila, grill, sat tv, klimatizirano, ...

apartma v pritličju obsega: dnevni prostor, kuhinja, jedilnica, splanica, kopalnica, velika zunanja terasa s kaminom. Apartma ima klimo, TV-Sat, vsi kuhinjski pripomočki, pomivalnik stroj, sušilnik, likalnik, mikrovalvna,... Ima tudi dodatno splanico in wc z tušem, zunanji solarni tuš, ograjen parkirni prostor.

Zgornji apartma obsega:
spalnico, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, zunanjo teraso, balkon. Apartma je klimatiziran, ima vse kuhinjkse pripomočke, TV-Sat, sušilec za lase, likalnik, el. ponove,.. Ima pogled na morje.

Plaža je urejena v lastni režiji; na njej so ležalniki, senčniki, prodnata tla, gladina morja se počasi spušča, tako da je primerna za majhne otroke in tudi starejše (toplo morje!) Mirna okolica primerna za otroke.

V morju možno koristiti obstoječi vez za čolne;
ribolov, pohodništvo (kanjon Karišnice, vinetou slapovi, reka Zrmanja (rafting); Paklenica)...

Vasica je oddaljena 1,5km od Karina, ki je večje naselje v katerem najdete vse potrebno: pekarno, trgovinice, tržnico (ribe, zelenjava, sadje), slaščičarna, mesnica, nekaj kafičev in gostilnic.. v glavni sezoni lunapark za otroke.

Torej, če iščete dopust v manjšem kraju, oddaljenem od masovnega turizma, ste na pravem naslovu!

Informacije na: 041503624 Če nam pošiljate mail, vas prosimo, da dopišete število oseb in za starost oseb.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 15741
Oglašujte na Oglasi.si