45,00 €

APARTMA ZARA KOPE UGODNO ODDAM !

Trgovec

ZARI

ZARI

ZARI d.o.o.,
Mariborska cesta 104, 2370 Dravograd
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Apartma ZARA, apartma na odlični nadmorski višini v bližini prog, smučanje na Kopah, Štajerska, Koroška, Slovenija
Na Kopah pri Slovenj Gradcu vam nudimo apartma za 4 osebe. Apartma je v počitniškem naselju Pungart poleg Grmovškovega doma, velikosti 34 m2. Uživate lahko v naravnih lepotah Pohorja, gobarjenju, gorskem kolesarjenju, pohodništvu, smučanju in ostalih športnih aktivnostih.
Bivalni prostori so popolnoma opremljeni in radiatorsko ogrevani.V apartmaju je tudi manjša litoželezna peč. Prav tako so vam na voljo TWC in kuhinja s celotno opremo. Shramba za smuči je ob zgradbi. Možnost penzionske in hrane po naročilu lahko izkoristite v bližnjem Lukovem domu kjer se ob prihodu tudi prijavite in tudi plačate TT, ki ni vključena v ceni. Nudimo vam torej udobno in ugodno bivanje.
Smučišče Kope leži na skrajnem zahodnem in najvišjem delu Pohorja nad Slovenj Gradcem. Najdaljša proga ima 500 m višinske razlike. Razgiban teren ponuja smučišča za začetnike in smučarske mojstre. Zimski turizem ima tu zaradi reliefne posebnosti Pohorja z obsežnimi planjavami, kultiviranimi jasami, nizkim ruševjem, primerno nagnjenimi pobočji in nadvse ugodnimi talnimi razmerami ter nadpovprečno dolgo trajajočo snežno odejo kar najboljše pogoje.
Po kopastih slemenih med Grmovškovim domom na Kopah in Ribniško kočo se vije kar 15 km urejenih tekaških prog. Na Kopah lahko najmlajši izkusijo prve zavoje na snežnem poligonu ob brezplačni vlečnici Sedlo. Sankališče z dolgim, zavarovanim iztekom je za najmlajše urejeno pred Grmovškovim domom. Deskarski park je ponovno načrtovan ob progi Pungart.
Smučišče Kope se razprostira na površju najzahodnejšega dela Pohorja, nad mestom Slovenj Gradec, na nadmorski višini od 1010 m do 1542 m. V čaru zimske pravljice lahko uživate na 10 km urejenih smučarskih prog, ki jih povezuje 6 vlečnic in 1 štiri-sedežnica. Glede na zahtevnost so smučarske proge raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev. S pomočjo dodatnega zasneževanja vam zagotavljamo ugodno smuko do 100 snežnih dni. Za ljubitelje teka na smučeh je po planjah od Grmovškovega doma do Ribniške koče urejenih 10 km slikovitih tekaških prog. Popestritev vašega bivanja na Kopah je sankanje ali sprehod po poteh sredi zasnežene pokrajine in smrekovih gozdov.
Na nočni smuki lahko uživate na smučarskih progah Pungart in Mala Kopa.
INFORMACIJE IN REZERVACIJE : www.apartmaji-tiz.com 00386 (0)64 127 600

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 30898
Oglašujte na Oglasi.si