2,19 €

ANGELI, ZAŠČITA, SVETOVANJE

Trgovec

UNI - VERSE

UNI - VERSE

UNI - VERSE, Vladimir Kanižaj s.p.,
Dogoše, Dupleška cesta 311K, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

070/875-855
090 50 632,19 Eur Telemach
090 50 662,19 Eur Telemach
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Vse o ANGELIH!

Angeli so svetlobna bitja. Bistvo je njihova čistost, nekaj, kar ne moremo zmanjšati ali spremeniti v stanje nečesa drugega. Čisti so v najčistejši obliki. Angeli razumejo in se izražajo na različne načine, v različnih oblikah, pod različnimi vrstami svetlobe. Tako se lahko pojavljajo na različne načine, vključno s primeri, kjer so podobni entitetam iz drugih svetov in planetov. Ko govorimo o angelskem videzu, si lahko njihov videz -angela prikličete v vaših mislih, in si predstavljate, kako zgleda, govoril ali tudi njegov glas. Zakaj se angelska bitja štejejo za otroke? Zato ker so tudi povezane z čistostjo. Saj vemo otoško bitje je najbolj čisto in iskreno. Pogumni so in popolni svetlobe. Vsak trenutek izražajo svojo svetlobo. Angeli so po svoji naravi z visoko inteligenco, voljo in znanjem. Služijo Bogu, služijo ljudem na zemlji izpolnjujejo tudi njegovo-Božjo voljo in ga slavijo. So dobri duhovi in, ker spadajo v svet nevidnih, pa tudi niso podrejeni našim fizičnim očem in so manjši od ljudi. Angeli pripadajo nesmrtnosti. Angeli ne pojejo samo Božje slave, temveč mu tudi služijo v zadevah razumnega sveta. Angeli živijo povsod. Toda večinoma v nebesih, okoli božjega prestola. Bog je ustvaril Angele po svoji podobi. To so razkošna, racionalna, najčistejša bitja. Bog jih je velikodušno obdaril z naravnimi darovi: um, sposobnost spoznati in ljubiti svojega Stvarnika in ljudi ter biti živi primer Božje popolnosti. So zvesti Božji služabniki, izvajalci njegove volje. Ne samo, da se lahko med seboj razumejo in se pogovarjajo, ampak razumejo tudi jezik naših- človeških duš in zato jih lahko kličemo in prosimo za pomoč, tudi v naših molitvah. Angeli so duhovna bitja, ki slavijo Boga in uresničujejo njegove naloge.
Beseda angel je grškega izvora . Lahko se uporablja za pomoč ljudem, lahko pridejo do določene osebe, kjer opravijo določeno poslanstvo in pomagajo. Lahko se nanaša tudi na duhovno bitje, ki izpolnjuje Božjo nalogo. V tem zadnjem smislu, se danes uporablja beseda Angel.
V skladu s pričevanjem Svetega pisma je Angele ustvaril Bog, še preden je ustvaril vidni svet. Angeli služijo Bogu, ga slavijo, posredujejo sporočilo človeku od Boga. Po Božjem ukazu so varuhi in zaščitniki ljudi. Naloga angelov je pomagati in pri tem jim je vloga sodnikov popolnoma tuja. Veroizpoved jih nič ne zanima. Vse kar je človeku potrebno storiti, da dobi njihovo pomoč, je molitev ali prošnja, ki je usmerjena v dobro. Ne moreš prositi angela, naj stori nekaj slabega - ne tebi, ne drugemu. A brez prošnje oz. molitve ne posredujejo, saj jih veže zaveza upoštevati zakon svobodne volje. Če prosiš, se rade volje odzovejo. Odgovarjajo vsem , saj niso omejeni kot ljudje. Vidijo nas kot čudovita bitja, ki v sebi nosimo božjo luč in smo včasih potrebni pomoči.
Prosi jih in dano ti bo!!!
Vprašajte in s skupnimi močmi bomo našli odgovor.
SMS: 3040 ključna beseda VERENA 2,19 EUR
SMS: 3040 JULIA
SMS: 3040 DANA
SMS: 3040 TARA
Klic 090 50 66 ali 090 50 63

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 42556
Oglašujte na Oglasi.si