Za ceno pokličite

Brezplačno duhovno zdravljenje portala 111 na daljavo dne 11-1-2017

Trgovec

ANDROMEDA S.P.

ANDROMEDA S.P.

ANDROMEDA, TINA STRMČNIK s.p.,
Cankarjeva ulica 15, 3230 Šentjur

Podrobnejši opis

Želite sodelovati v brezplačnem duhovnem zdravljenju portala 111 na daljavo? Z ljubeznijo vas vabim, da se prijavite na moji spletni strani www.vedezevanje-andromeda.si- v rubriki Brezplačno vedeževanje. Kaj morate storiti? Na mesto vprašanja – napišite- Prijava na duhovno zdravljenje portala 111, in me všečkajte in delite na moji Facebook strani Vedeževalka Andromeda.
Če začutite, da je to potrebno, se prijavite in doživite brezplačno mistično osvobajanje negativnih energij. Vse, kar je potrebno, je to, da se ob 18. uri zvečer usedete v miren prostor, da poravnate držo in se močno prizemljite, da poženete svoje korenine iz stopal, zaprete oči in mirno dihate. Povezala se bom z vašimi energijami in posredovala duhovno zdravljenje..Terapija bo trajala do 18. ure in 30 minut, torej pol ure, po terapiji svetujem, da spijete vsaj 2 x 2 dcl mlačne vode. Z ljubeznijo vaša Andromeda.

Z mano bodo moji vodniki in mojstri zdravljenja, predvsem Mojster Hilarion, Nadangel Rafael, Nadangel Mihael, Nadangel Gabriel, Nadangel Uriel, Mojster Saibaba, Mojster Jezus, Mojster Buda in Mojster Krišna. Povezala se bom z vami in vam očistila vaše strahove za preboj na vseh avričnih ravneh, zamere, negativne vzorce razmišljanj, sovraštvo, zatiranje samega sebe, žalost, nesamozavest in še druge negativnosti. Predvsem, bodite odkriti do sebe, poglejte si v srce in videli boste resnico o sebi, o tej situaciji, v kateri ste sedaj. Varno je, da si to priznate, saj boste vodeni skozi moje vodnike in Mojstre. Podpirali vas bodo pri potrebnih spremembah in vam nudili pogum in moč, da boste sidrali luč v svoja življenja. Med terapijo se osredotočite na svoje resnične želje in uresničile se bodo, prišle bodo na krilih vaših angelskih vodnikov.
Pošiljam vam objem iz srca, vaša Andromeda-Dragica.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 375
Oglašujte na Oglasi.si