500,00 €

Magnetne Terapije

Trgovec

MESGRAD d.o.o.

MESGRAD d.o.o.

MESGRAD d.o.o.,
Pesnica pri Mariboru 24, 2211 Pesnica pri Mariboru
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Mi imamo rešitev!
Stres, utrujenost, preobremenjenost, zunanji škodljivi vplivi v obliki električnega smoga, vodnih tokov, elektromagnetnega sevanja…
za vse to in več ponujamo alternativno in učinkovito rešitev.

Električna polja napeljav, električni aparatov, vtičnic in zemeljskih sevanj dokazano negativno vplivajo na človeški organizem. Najpogostejše posledice dolgotrajne izpostavljenosti elektromagnetnemu sevanju so utrujenost, razdražljivost, glavobol, skeleče oči in težave s koncentracijo. Raziskave so pokazale, da SK bio-termične podlage za ležišča in sedežna blazina učinkovito blažijo posledice tako imenovanega električnega stresa pri vas doma kot tudi na delovnem mestu. Z redno uporabo se boste počutili bolje in ob enem zaščiti svoje zdravje.

Vzdrževanje visokega bio-energijskega nivoja telesa je pri sodobnem načinu življenja bistvenega pomena za normalno funkcioniranje telesa, visoko kvaliteto življenja in povečanje odpornosti telesa ter s tem zaščito pred infekcijami in boleznimi.
Tu nastopi alternativna terapija, pri kateri s pomočjo elektrolitske ionske detoksizacije (razstrupljevanja) razgradimo in odstranimo balastne in strupene snovi iz našega telesa.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 8376
Oglašujte na Oglasi.si