Za ceno pokličite

Lestve - transportna ali teleskopska lestev

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Podjetje Tokas inženiring d.o.o. izdeluje lestve iz visoko kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in popolno zanesljivost tudi pri visokih obremenitvah. Aluminijaste lestve so enostavne za uporabo in omogočajo hiter doseg visokih in drugače težko dostopnih prostorov. Vse lestve so na spodnji strani opremljene z zaščitno gumo, ki omogoča varno, fiksno postavitev ter učinkuje kot zaščita proti drsenju.

Transportne lestve in teleskopske aluminijaste lestve
Tokas inženiring ponuja transportne lestve in teleskopske aluminijaste lestve visoke kakovosti, primerne za različne višine in obremenitve. Odlikuje jih zanesljivost, varnost in dolga življenjska doba, saj so vse lestve izdelane iz visoko kvalitetnih in trpežnih materialov.

Transportna lestev
Transportna lestev je uporabna za lažji dostop na zidne robove, odre, v odprtine na tleh, jame, jarke in podobne prostore, ki jih brez pomoči primerne lestve ne moremo doseči. Ker so potrebne za prehod do težje dostopnih predelov, je kvaliteta še kako pomembna. Aluminijaste transportne lestve so narejene iz najboljših materialov, zagotavljajo varnost, dostopnost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo.

Teleskopska lestev
Teleskopska lestev pomeni še korak naprej pri mobilnosti in prenosljivosti. Čeprav je večino lestev mogoče relativno enostavno premikati, ponuja aluminijasta teleskopska lestev še več. Dolžino teleskopske lestve je mogoče nastaviti na primerno višino, ki jo trenutno potrebujemo. Po uporabi je mogoče aluminijasto lestev zaradi zložljive teleskopske strukture enostavno zložiti na majhno velikost, ki omogoča prenašanje tudi v primerih, kjer smo s prostorom omejeni – na primer v dvigalu, avtomobilu ali na stopniščih. Teleskopska lestev ima več stopenj, tako da lahko višino lestve hitro in učinkovito nastavljate sami. Noge lestve so opremljene s posebno gumo, ki onemogoči drsenje in poveča varnost pri delu.

Aluminijaste lestve
Aluminij je izjemno primeren material za lestve, saj je odporen, stabilen, prilagodljiv, predvsem pa lahek, zaradi česar lahko lestve, tako transportne kot teleskopske, z lahkoto prenaša in prestavlja tudi ena sama oseba. Aluminijaste lestve so odporne proti rjavenju in koroziji, zato jih lahko brez negativnih posledic shranjujemo tudi zunaj (v nasprotju z, na primer, leseno lestvijo, ki jo je potrebno shranjevati v notranjih prostorih), kar je še posebej pomembno, kadar nam primanjkuje prostora za shranjevanje. Aluminijasta transportna ali teleskopska lestev je odporna proti ognju, zaradi česar je primerna tudi za uporabo v kurilnicah in v prostorih z odprtim ognjem, pogosto pa se je poslužujejo tudi gasilci. Aluminijaste transportne ali teleskopske lestve so izjemno odporne in vzdržijo zelo visoke obremenitve, ne rjavijo, ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in so dostopne po ugodnih cenah ter so zato odlična izbira za vsak žep!

Poleg lestev so vam pri nas na voljo tudi najrazličnejši inox izdelki, arhivske omare in različna skladiščna oprema.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si