Za ceno pokličite

Pometalni stroji pomedejo tudi največje površine

Trgovec

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.,
Brodišče 7A, 1236 Trzin

Kontaktirajte prodajalca

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

http://www.wap-alto.si/novice/pometalni-stroji-pomedejo-tudi-najvecje-povrsine/

To so pometalni stroji Nilfisk Alto na motorni pogon, s katerimi pometanje brez prahu še nikoli ni bilo lažje! Pometalni stroji se odlično obnesejo tako na velikih površinah kot tudi na ozkih prehodih. Kompaktni pometalni stroji z ustrezno opremo lahko pomedejo celo preproge. Z ergonomsko oblikovanimi pometalnimi stroji boste zlahka upravljali.

Pometalni stroji hitro in učinkovito pomedejo velike zunanje površine, pomedejo prah, drobne smeti, večje odpadke, pesek, kamenčke,... Pometalni stroji pospravijo suho in mokro listje, papirčke, cigaretne ogorke, lesne odpadke, razne druge smeti. Očistijo parkirišča, dovozne poti, industrijske hale, delavnice, skladišča, ...


Pometalni stroji na motorni pogon. Kliknite tu za katalog motorni pometalni stroji.

Novi pometalni stroji na motorni pogon tiho delujejo, so visoko učinkoviti, enostavni za vzdrževanje in uporabo. Pomedejo tla v obrtniških in industrijskih delavnicah, očistijo dvorišča in javne površine. Izjemno zmogljivi in okretni pometalni stroji so tudi odporni na sunke, udarce in vremenske vplive.

Krtače pometalnih strojev pobirajo smeti v zbiralne posode, umazanija bo odstranjena, nič ne bo ostalo na tleh ali padlo nazaj ven iz pometalnega stroja. Pometalne stroje lahko uporabljate na vseh podlagah: na asfaltu, betonu, tlakovcih, talnih ploščicah in tako dalje.


Nilfisk ALTO je ena vodilnih blagovnih znamk čistilnih strojev za čiščenje tal. Čistilni stroji za čiščenje tal obsegajo aparate za mokro čiščenje podov, pometalne stroje, enoploščne in ekstrakcijske aparate. Pometalni stroji so lahko na ročni pogon, motorni pogon ali taki s sedežem.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 3254
Oglašujte na Oglasi.si