Za ceno pokličite

Snežni plug SPV

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Dimenzije: 1,6 - 3,7 m
Obračanje: 0 - 45°
Bočni nagib: 0 - 8°
Kot nožev: 0°
Preskok ovire: 0 - 100 mm
Namen: Pločnik, Kolesarska steza, Javna površina, Lokalna cesta, Regionalna cesta

Karakteristike
Snežni plug SPV je prednji koničasti plug z variabilnim načinom delovanja. Konstruiran je tako, da zagotavlja manevrske sposobnosti in ugoden transport. Plug je sestavljen iz dveh segmentov, ki se ju krmili iz kabine vozila in omogoča posamezno ali sinhrono premikanje kril, kar daje možnost več različnih načinov pluženja: ravno pluženje, A - prvi prehod pluženja in Y - popolno odstranjevanje snega brez stranskega odmetavanja.
SPV je odlična izbira za izvajanje različnih nalog zimske službe in je namenjen predvsem mestom z ozkimi cestami in parkirišči, kjer se najbolje izrazi njegova spremenljiva geometrija in sposobnost prilagajanja širini prostora.

Varovalni sistem pluga
Preverjen in zanesljiv sistem varovanja preko vzmetnih pregibnih loput in podpornih elementov v obliki drsalk ali koles. Vzmeti noža so postavljene tako, da ustvarjajo silo, s katero je zagotovljen stalen kontakt noža s površino, kar zagotavlja kvalitetno pluženje tudi po prehodu čez oviro saj se noži samodejno vrnejo v delovni položaj.

Namestitev in možnost vgradnje
Poleg standardih vpenjalnih plošč in tritočkovnega vpetja, vam nudimo tudi možnost vgradnje na različne tipe vozil ali delovnih strojev, pri načrtovanju in konstruiranju vedno upoštevamo vse standarde in da je montaža ali demontaža pluga hitra in preprosta.

Pogon in krmiljenje
Plug se krmili hidravlično preko krmilne ročice in/ali LCD barvnega zaslona iz kabine vozila. Hidravlični sistem na plugu je sestavljen iz zanesljivih preverjenih komponent. Snežni plug lahko poganja na plugu nameščen elektrohidravlični sistem (EHS) ali hidravlični agregat vozila. EHS predstavlja preprosto rešitev za upravljanje pluga na vozilih, ki nimajo vgrajene lastne hidravlične naprave.

Noži
Standardno se na plug vgrajujejo kovinski noži odporni proti obrabi, po želji pa lahko vgradimo gumi, poliuretanske ali kombinirane nože. Slednji se uporabljajo na površinah kot so granit, keramika in podobno.

Oprema SPV
Serijska oprema:
Varovanje kril preko vzmetnih loput
Vpenjalna plošča (A/5 ali B/3) ali tritočkovno vpetje
Podporni gibljivi drsalki
Sredinska drsalka z gumi stopalko
Jekleni noži (Hardox 450)
Stranski odbojnik
Hidravlična instalacija s hitrimi spojkami
Barva RAL 2011

Dodatna oprema:
Opozorilna markacija (rdeča/bela odsevna nalepka)
Podporni kolesi namesto drsalk
Protisnežni ščit iz armiranega gumenega traku
Svetlobna signalizacija z zastavicami
Posebna barva RAL po želji

Na voljo so številne druge možnosti - za več informacij nas kontaktirajte.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 50837
Oglašujte na Oglasi.si