Samsung galaxy A3 (model 2016), android 9 (pie) !

Podatki

  • Rubrika: Samsung
  • Oglas poteče: 31.5.2020

Oglaševalec

-neco-

SG - Koroška - Muta

Kontaktirajte prodajalca

068/160-345
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Samsung galaxy A3 (model 2016), android 9 (pie) .Dobro ohranjen, na vogalih par prask (stvar normalne uporabe). V redni uporabi striktno manjn kot 3 leta. Baterija še dobra (1 – 2 dni). Brez papirjev in embalaže. Polnilec in kabli priloženi. Ekran brez enega samega risa in na njem skoraj novo zaščitno steklo. Priložim roza etui z magnetnim zapiralom.

Prav ste prebrali, android 9 (Pie), je naložen na tem telefonu, kot na najnovejših ta hip v prodaji. Gre za prirejen sistem (custom rom), na njem delujejo prav vse android aplikacije, obnaša se normalno. Ta android sistem je brez vse navlake, brez nepotrebnih aplikacij, za razliko od originalnega sistema, kjer tovarniško prednaolženih aplikacij ni možno zbrisati.
Prav zato je telefon hitrejši, odzivnejši, porablja manj baterije, ostane na razpolago več spomina, ne gnjavi z nepotrebnimi obvestili. V trgovini Google Play imate na voljo ogromno (tudi zastojn) aplikacij, ki jih po potrebi naložite.
Dobra uporabniška izkušnja je zagotovljena!

Ekran 4,7“ - 720 x 1280 pixels, 16:9 ratio
camera 13 MP, sprednja 5 MP
pomnilnik 16 Gb
podrobnejše specifikacije telefona:
www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a3_(2016)-7791.php

Za doplačilo 10€ priložim svoj izbor uporabnih aplikacij, ki sem jih funcijsko stestiral (jih sam vsakodnevno uporabljam).
Na razpolago dodaten nov etui za 5€.
Pokličite za dodatna pojasnila.

Prevzem na Koroškem, pošiljanje po pošti po dogovoru.


Občasno imam poti v MB in Domžale za vikende.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 46845
Oglašujte na Oglasi.si