11,84 €

Nosilec Haicom za Apple iPhone 7

Trgovec

GlobePoint

GlobePoint

FORWARD d.o.o.,
Naselje Slavka Černeta 34, 4280 Kranjska Gora

Kontaktirajte prodajalca

064/148-781
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opisOPIS

Kakovostna držala za telefon, priznanega proizvajalca Haicom, omogočajo namestitev telefona na armaturo, steklo ali zračnik vozila oziroma na krmilo kolesa ali motorja. Nosilec je izdelan po meri za Apple iPhone 7, kar zagotavlja popolno prileganje in odlično stabilnost telefona. Natančno izrezane odprtine omogočajo tudi polnjenje telefona in uporabo fotoaparata ali kamere, medtem ko je telefon v nosilcu. Nastavljiva nosilna roka in vrtljivo držalo telefona omogočata popolno postavitev telefona, tako da ga imate ves čas na dosegu roke in v vidnem polju. Odlična rešitev za uporabo navigacije in prostoročne telefonije med vožnjo.

LASTNOSTI

Držalo telefona je izdelano po meri za Apple iPhone 7 nosilna roka je nastavljiva v vse smeri glava nosilne roke je vrtljiva za 360 stopinj možna vertikalna ali horizontalna postavitev telefona izrezi omogočajo polnjenje telefona v nosilcu odprtina za kamero omogoča snemanje in slikanje med vožnjo popolno prileganje in odlična stabilnost nosilca kakovostna in močna držala za v avto ali na kolo vstavljanje telefona v nosilec z eno roko odstranitev telefona iz nosilca z eno potezo nosilna roka za armaturno ploščo je samolepilna, vendar ne pušča sledi ob odstranitvi nosilec za armaturno ploščo je primeren tudi za namestitev na mizo, ogledalo, ploščice, ...

OPOZORILO

Nosilec za kolo je namenjen vožnji po urejenih cestah in ni primeren za ekstremno in gorsko kolesarjenje, kjer pride do močnejših tresljajev nosilecev Haicom ni možno uporabljati s telefoni, ki imajo nameščeno zaščitno opremo (etuiji, bumperji, torbice, itd.)

VSEBINA KOMPLETA

  • 1x nosilna roka po izbiri (za armaturno ploščo, za steklo, za zračnik ali za kolo)
  • 1x držalo telefona

TEHNIČNE LASTNOSTI

  • Premer nosilne roke za steklo: 80mm
  • Premer nosilne roke za armaturno ploščo: 80mm
  • Premer nosilne roke za kolo: 20mm - 32mm
  • Dolžina nosilne roke za steklo: 130mm
  • Dolžina nosilne roke za armaturno ploščo: 50mm
  • Material: Plastika


Kupi izdelek

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 21038
Oglašujte na Oglasi.si