239,00 €

MASTURBATOR Pipedream Extreme Dirty Talk

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Radi govorite in poslušate umazano? Potem se pripravite na to nenasitno nimfomanko!

 


Predstavljamo vam vrhunski masturbator s katerim bodo vaše sanje postale resničnost. Ne le, da združuje brhke ženske obline in celotne ženske intimne predele z obema luknjicama.. Ta deklina bo tudi govorila z vami! Da, prav ste slišali.. Masturbator Extreme Dirty Talk ima integriran Hi-fi zvočnik preko katerega vam bo ta nenasitna ljubimka sporočala kako močno ji paše, ko se ji vi posvečate. Masturbator Pipedream Dirty Talk je pripomoček za moške oblikovan z najbolj napredno tehnologij s pomočjo katere boste pozabili, da gre za pripomoček in uživali v realistični izkušnji brez primere.


Masturbator Dirty Talk je izdelan iz Fanta Flesh materiala, ki na las spominja na občutek prave kože. Masturbator ima veliko realistično oprsje, vaginalno in analno luknjico s katerimi se boste lahko poigrali in jih na koncu tudi poljubno napolnili. Pripomoček se namreč lahko v celoti očisti. 


Pripravite se na nove dimenzije užitkov s pripomočkom, ki izgleda, govori in se občuti kot prava ženska. Ob njem boste lahko izpolnjevali svoje fantazije in se prepuščali strastem s poljubno luknjico. Masturbator ima preko 3 kilograme in je posebno realističen! 


 


Lastnosti:


 


- Visoko kakovostni zvočnik preko katerega vas bo ljubimka nagovarjala


- Fanta Flesh material za realistično izkušnjo


- Vaginalna in analna odprtina


- Veliko mehko oprsje


- USB napajanje


- Integrirane vibracije 
V kompletu boste prejeli tudi: Losjon za telo, čistilo za igračke in Revive prah za osvežitev pripomočka. 


 


Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si