129,99 €

MASTURBATOR Pipedream Extreme Junk In Tha Trunk

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Imate radi velike okrogle ritke s pridihom eksotike?

 


Potem se prepustite tej čokoladni lepotici, ki vas vabljivo kliče v svoj objem. Masturbator Junk In Tha Trunk je prava stvar! Izjemno realističen in v naravni velikosti vas bo masturbator popolnoma navdušil saj boste pozabili, da gre za erotični pripomoček. Sočne ustnice so odprte, da se potopite v njih, medtem, ko bo rebrasti rokav poskrbel za dodatno stimulacijo. Celoten masturbator je izdelan iz visoko kvalitetnega Fanta Flesh materiala, ki ima prijeten mehek otip in vam pričara realistično izkušnjo. Vzemite si jo grobo ali nežno, to je ljubimka, ki vam izpolni vse vaše fantazije!


Masturbator Junk In Tha Trunk bo izpolnil vaše najglobje želje o čokoladni ljubimki s popolno oblikovano veliko zadnjico. Razprte ustnice vas bodo povabile v svoj objem. Ne bojte se, da jih boste napolnili, saj jih lahko enostavno očistite. Masturbatorju se lahko prepustite popolnoma brez zavor!


V kompletu boste poleg masturbatorja v naravni velikosti prejeli tudi vibracijski jajček z daljinskim upravljalnikom. Tako boste svoji že tako orgazmični izkušnji dodali še vibracije.


Priloženi so tudi mini lubrikant na vodni osnovi, čistilo in Fanta Revive za ohranjanje Fanta Flesh materiala.

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si