89,95 €

id108 MASAŽER Fembot Bodywand Pink

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

To je ljubezen na prvi pogled!

 


Predstavljamo vam najbolj ženstveni masažer iz nove kolekcije Rianne S, ki bo navdušil prav vsako uporabnico. Njegov retro izgled se združuje z vrhunsko sodobno tehnologijo, kot so gumbi na dotik in LCD zaslon, ter vas vabi, da odkrijete svoje najbolj poredne fantazije. Masažer Fembot Bodywand ima izjemno močan motor, ki ustvarja pravo vibracijsko razvajanje klitorisa, lahko pa ga uporabite tudi za masažo telesa, ter bolečih mišic. Privoščite svojemu telesu le najboljše, in preizkusite vrhunski masažer Fembot Bodywand v privlačni nežno roza barvi.


Masažer Fembot Bodywand je erotični izdelek za ženske, ki ima poleg izjemno privlačnega izgleda z retro pridihom, tudi močan motor, ki ustvarja stimulativne vibracije na svoji gladki glavi. Dopolnjuje ga tehnološko napreden LCD zaslon z gumbi, ki omogoča hitro ter lahko nastavljanje poljubnega programa vibracij. Izbirate lahko kar med 9 različnimi hitrostmi.


 

Prednosti masažerja Fembot Bodywand:

9 hitrosti vibracij 
Enostavna uporaba 
Maksimalna stimulacija 
Posebno močan motor 
Možnost masaže celotnega telesa 
Enostavno USB polnjenje 
Stilsko dovršen izgled 
LCD zaslon 
Gumbi na dotik 


 

Masažer si lahko prilagodite popolnoma po svojih željah, vse od nežnih vibracij, do močne ekstaze užitkov. Prestavljanje med programi je zelo enostavno z pritiskom na dva gumba. Tako boste lahko sproščeno uživali v njegovi masažni terapiji. Polnjenje masažerja poteka preko USB priključka, in vam ob napolnitvi omogoča 2 uri neprekinjenih užitkov.


 Kolekcija erotičnih pripomočkov za ženske Rianne S navdušuje s svojimi stilsko dovršenimi igračkami, ki jih dopolnjujejo funkcije s katerimi boste doživeli maksimalno stimulacijo intimnih predelov. Oblikovane posebej za ženske predstavnice, pa vas ne bodo pustile ravnodušne.

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si