49,99 €

ERECTAKRAFT - Super erekcija

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis


Svet erotike Kjer se skrite zelje uresnicijo

Pojdi v Svet erotikeImate težavo z obdrževanjem močne in trde erekcije med najbolj vročim uricam? Vam velikokrat prezgodnji izlivi naredijo težavo saj takoj zatem erekcija občutno oslabi? Potem pa potrebujete Erectakraft saj bo s tem to le še preteklost.

Erectakraft so 100% naravne modre tabletke, ki so popolna naravna alternativa viagri. Izdelek izboljša vaše spolno delovanje, moč in trdnost erekcije, ter vam omogoča da boste vi in vaša izbranka dolgo uživali v izjemnih uricah. Z njim bo penis postal bolj občutljiv in imeli boste hitrejše ter intenzivnejše orgazme, vendar po njih boste še vedno imeli odlično erekcijo in boste enostavno nadaljevali. 


 


Namreč Erectakraft spodbuja dotok krvi v genitalije, ki širijo krvne žile v erektilnem tkivu in ga napolnijo s krvjo. Zato nastane kot skala trda erekcija, ki traja dolgo časa tudi če ste že imeli eden ali tudi več zaporednih orgazmov. Ta čudežna tabletka ima tudi pozitiven učinek na vaše hormone saj s tem izboljša občutek ugodja med spolnimi odnosi.


 


Doorsnede penis


Poleg tega, da Erectakraft spodbuja krvni pretok do erogenih con tudi krepi in poboljša užitek med spolnim odnosom. Namreč izdelek uravnava količino prolaktina v telesu. Prolaktin je proteinski hormon, ki je tesno povezan z rastnim hormonom, kateri pri ženskah spodbuja izločanje mleka. Ta hormon je prisoten tudi v moškem telesu. Moški z relativno nizko količino prolaktina imajo bolj razdražljiv penis, kar povzroči hitrejši in intenzivnejši izliv. Presežek tega hormona pa lahko spodbuja rast prsi pri moških in zmanjšanje libida zaradi česar je težje doseči erekcijo. Raziskave v Nemčiji so pokazale da po orgazmu se količina prolaktina poveča, kar nato ustvari občutek zaspanosti in sproščenosti, potlačen libido pa daje občutek, da spolnega užitka ni več. Večina moških potrebuje nekaj ur, da se vrnejo v stanje ko bi radi imeli še več spolnih igric. Erectkraft pa hitro in unčikovito zmanjšuje količino prolaktina in s tem povečuje možnost hitrega okrevanja po orgazmu. Tako, da vam izdelek ponuja orgazem za orgazmom in to tako, da je penis še zmeraj trden kot skala.  


Raziskave za tablete Erectakraft so pokazale, da izdelek z naravnimi sestavinami zagotovo poveča in poboljša erekcijo in to bolje kot kateri koli drug naraven in podoben izdelek. Skrbno izbrane sestavine imajo dokazano učinkovitost in so velikokrat boljše in močnejše od drugih sestavin, ki se nahajajo v starejših erekcijski tabletah. Težave pri pridobivanju in ohranjanju dobre in trde erekcije bo po uporabi Erectakraft tablet preteklost, saj te spodbujajo varen in naraven način pridobivanja moči vaše erekcije, kar pounja hitrejše in daljše užitke v spolnih uricah. Erectakraft zaradi 100% naravnih sestavin nimajo stranskih učinkov.

Sestavine:

Suhi izvlečki Mace, izvlečki Guarane, izvlečki Kola Nut, Muira Puama, L-Taurine, Cink, Vitamin B3, L-arginine.

Maca:

legendarno južnoameriško zelišče, ki zvišuje libido, potentnost in energijo.

Guarana:

Uspeva v Braziliji in je zeliščni stimulator, ki deluje zelo podobno kot kofein, ima pa 2.5 močnejši učinek, kot kofein, ki je prisoten v različnih pijačah. Prednost guarane v primerjavi z kofeinom je, da se veliko počasneje razgradi in ima dolgotrajnejši učinek, kot kofein.

Kola nut:

Plodovi imajo grenek okus ter vsebujejo kofein. Plemena zahodne Afrike zato že od nekdaj uporabljajo semena kole za žvečenje, pogosto v obredih. Žvečenje semen zmanjša lakoto. Kofein, ki ga plodovi vsebujejo, deluje tudi bronhodilatorno, zato se rastlina uporablja tudi pri blaženju kašlja in simptomv astme. V farmaciji predstavlja drogo oluščeno seme. Domačini v Afriki semena, dokler so sveža, žvečijo in jih imenujejo guru-guru; žvečenje jim nadomešča alkohol, daje jim moč ob telesnih naporih, služi jim kot denar, kot poročno darilo, kot amulet in kot darilni prispevek bogovom.

Cink:

Cink je nujen za razvoj in pravilno delovanje reproduktivnih organov in normalnega delovanja prostate.Muira Puama:

Je verjetno najmočnejša sestavina, ki proizvaja moške hormone in izredno povečuje spolno slo. Nedavna klinična raziskava je pokazala, da zelo pomaga tudi pri zdravljenju impotence. V raziskavi so sodelovali moški, ki imajo težave z impotenco in ne čutijo spolne sle. Rezultati so bili odlični, saj se je pri več kot 75% moških izboljšala potenca, več kot 85% moških pa se je izredno povečal libido.Vitamin B3: Niacin ali nikotinska kislina je eden izmed pomembnejših vitaminov B-kompleksa. Imenujemo ga tudi vitamin B3. Sodeluje pri presnovi maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov, pri zmanjševanju nivoja holesterola in trigliceridov ter pri prekrvavitvi. Biološko aktivna oblika je nikotinamid in večina N-substituiranih analogov. Je sestavni del dveh koencimov, koencima I in koencima II, ki sta esencialna za delovanje številnih encimskih sistemov. Iz tega je razvidno, da je nujno potreben za normalno delovanje človeškega organizma

L-Arginine: Aminokislina, ki povečuje količino dušikovega oksida v telesu. Dušikov oksid razširja žile in omogoča večji pretok krvi, kar izboljša vašo erekcijo. 


Vsebina: 10 tablet (850mg).

Poreklo izdelka: Nizozemska.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si