25,99 €

KORZET Maddie

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Objemi svoje obline v romantični korzet dodelan s prosojnimi čipkastimi detajli, ki bodo poudarili vse vaše poželjive čare.

 


Všita košarica bo dvignila prsi ter jim dodala volumen, prilagodljivi material s prosojnimi izseki čipke, pa bo vašo linijo naredil še bolj vitko. V korzetu Maddie se boste počutile seksapilne kakor še nikoli. Mešanica prosojnega materiala pa bo razkrila ravno pravšnjo mero gole kože, ki bo izbranca pustila odprtih ust.


Če ste romantična duša, ki ima rada lepo dodelana erotična oblačila s kančkom poredne erotične energije, ste na pravem naslovu. Korzet Maddie je skupek nedolžnega in poželjivega. Vsebuje prav vse kar bo očaralo vašega izbranca, ki se vas nebo moral naveličati in bo klical po še več in več vaših čutnih oblin. Izdelan iz prilagodljivega ter koži prijaznega materiala, vam bo nudil maksimalno udobje skozi celotno noč. Izberite svoj korzet Maddie v kateremu se boste počutile kakor zapeljive ljubimke, ki vedo kako očarati svojega izbranca. Nudil vam bo eleganco, udobje ter ravno pravšnjo mero žgečkljive energije, ki bo očarala in začarala.


 


PASSION


Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          


Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si