28,50 €

RAPID RX Extra Strenght - super erekcija

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis


Svet erotike Kjer se skrite zelje uresnicijo

Pojdi v Svet erotike


Rapid Rx je nov izdelek na tržišču, ki močno in izboljša erekcijo in poveča spolno moč.rapidrx.jpgČe imate erektilino disfunkcijo ali če vaša erekcija ni tako močna kot bi želeli potem imamo za vas rešitev, ki bo to težavo odpravila. Rešitev se imenuje Rapid RX!Že okoli 40% moških starih med 25 in 40 let se pritožuje, da ne uspejo imeti erekcije kot bi si jo želeli!


                                        confident.jpgRapid RX je narejen iz 100% naravnih sestavin, ki so znane, da izboljšujejo erekcijo in spolno moč pri moških. Deluje hitro in učinkovito. Za razliko od podobnih izdelkov na tržišču, Rapid RX omogoča tudi, da imate ponovno erekcijo le nekaj minut po orgazmu.


 


Raziskave so pokazale, da Rapid RX  učinkuje tudi ko uživate alkohol - večina moških ima takrat največ problemov z doseganjem želene erekcije.Če imate take težave potem s kapsulami  Rapid RX  gotovo ne boste razočarani.  Zaradi boljše in trše erekcije boste doživljali veliko boljše občutke. Moški, ki ga že uporabljajo uživajo v bolj zadovoljujočem spolnem življenju.


 


Razlogi za slabo erekcijo. rapid-penis.jpgKo postajamo starejši vedno manj krvi pride v penis in moč erekcije upada. Velikokrat na to vpliva tudi življenjski slog.  Stres, uživanje alkohola ali tobačnih izdelkov pogosto vpliva na erektilne disfunkcije.Mnogi moški trpijo za psihološkimi težavami kot je na primer trema (če ste z novo pratnerko).
Uporaba Rapid RX pa te težave odpravlja . Učinkovine delujejo tako hitro, da se bodo vaše skrbi končale še predno  se bodo začele.Redna uporaba Rapid RX je pomagala že mnogim moškim, da so prebrodili tako fiziološke kot psihološke težave z erekcijo.

 


Sestavine: 

curculigo-rhizome2.jpgKorenine Curciligo - Curculignis Orchiodis Rhizoma Raslina, ki raste v Indiji in JV Aziji. Že stoletja se uporablja v tradicionalnih medicinah. V Ajurvedski medicini je znana kot afrodizijak, izboljšuje imunski sistem, pomaga pri impotenci...    


 
epimedium.jpgEpimedium - Epimedium SagittatumVčasih jo kličejo tudi >>trava pohotne koze<< to zelišče učinkuje kot afrodizijak, spodbuja libido in dviguje nivo testosterona.


 
                                                                                                                              


paniculate_cynanchum.jpgSnežni lotus - Paniculate CynanchumRastlina, ki se že dolgo uporablja tradicionalni kitajski medicini. Pomaga poživljati kri in krvni obtok poleg tega pa deluje kot blagi anastetik.     


 dodder_seed.jpgDodder semena - Cuscuta chinensisV tradicionalni kitajski medicini je znan kot zdravilo za impotenco, pozitivno deluje na ledvice in dviguje nivo energije. Zelišče še posebej dobro deluje v kombinaciji z zeliščem Epimedium sagittatum saj povečuje njegove učinke. V eni izmed raziskav so 50 dni zdravili 50 pacientov z impotenco s kombinacijo Epimedium in Cuscuta chinensis. 38 pacientov je popolnoma ozdravelo (76%), 8 pacientov (16%) pa se je stanje močno izboljšalo. Po dveh letih je 20 sodelujočih povedalo, da niso imeli več težav z impotenco.


 


herbacynomorii.jpgHerba Cynomorii - Cynomorium songaricumZelišče, ki povečuje libido pri ženskah in odpravlja težave z impotenco.      


 


rehmannia_root3.jpgRaw Rehmannia Root - Rehmanniae glutinosaeZelišče, ki odpravlja težave z ledvicami, krepi ledvica in kri ter zavira vnetja. 
     
jujuba_feuit.jpgJanjube sadežSadje, ki izvira iz Azije bogat z vitaminom C. V mnogih kulturah je nepogrešljiv del porok saj mu pripisujejo velik potencial za plodnost.     
teasel_dipsacus.jpgTeasel Root Dissacus japonicaZelišče, ki dobro vpliva na jetra in ledvica, izboljšuje krvni pretok in krepi kosti.      Zakaj se odločiti za nakup izdelka Rapid Rx:

 • Ker ne potrebujete recepta
 • Ker gre za naraven izdelek in nima stranskih učinkov
 • Ker zagotavlja odlično erekcijo
 • Ker bodo prezgodnji izlivi in nepotešena partnerka le še neprijetna zgodovina
 • Ker bodo zaporedni spolni odnosi ustaljena praksa
 • Ker bodo vrhunci bistveno močnejši in daljši
 • Ker se želite izkazati pred partnerko ali partnerjem
 • Ker si želite zgolj popestritve v spalnici
 • Ker ima izdelek čas delovanja tudi 48 ur
 • Ker je izdelek odlična zelična alternativa Viagri, Cialisu, Levitri, ipd.
 • Ker imate 100% garancijo na učinkovitost izdelka
 rapid_rx.jpg           


Pogosta vprašanja: Ali izdelek Rapid Rx res deluje?Definitivno deluje! Izdelek deluje neglede na starost uporabnika, navdušeni so celo gospodje, ki so v tretjem življenskem obdobju in se niso pripravljeni odpovedati spolnosti. Mlajšim uporabnikom pa izdelek pomeni dodana vrednost, ki vpliva na samozavest in vzdržljivost in pot kako zadovoljiti tudi izkušeno partnerko.Kakšne so sestavine in ali ima izdelke stranske učinke?Sestavine so popolnoma naravne in varne. Izdelek nima stranskih učinkov!Kaj naredim, če z izdelkom nisem zadovoljen?V primeru, da z izdelkom niste zadovoljni vam povrnemo kupnino brez stroškov pošiljanja.


Navodila za uporabo:Izdelek zaužijte s kozarcem vode 45 minut pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite 1 kapsule v roku 24 - ih ur.Proizvajalec preventivno odsvetuje uporabo izdelka v primeru srčnih bolezni, povišanega krvnega tlaka, če okrevate po infarktu.Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino, brez stroškov pošiljanja!Napišite svojo izkušnjo z izdelkom Rapid Rx in ga ocenite v naši trgovini! Vsi tistki, ki boste ocenili izdelek boste pri naslednjem nakupu prejeli 1 izdelek brezplačno!


KOLIČINSKI POPUST PRI NAKUPU:


1 kom (4 x kapsula 300mg) = 28,50 EUR2 kom (8 x kapsula 300mg) = 54,50 EUR - Prihranek (-5% oz. 6 EUR)3 kom (12 x kapsula 300mg) = 77,70 EUR - Prihranek (-10% oz. 11,30 EUR)4 kom (16 x kapsula 300mg) = 99,60 EUR - Prihranek (-13% oz. 17,90 EUR)5 kom (20 x kapsula 300mg) = 122,50 EUR - Prihranek (-14% oz. 23,45 EUR) 6 kom (24 x kapsula 300mg) = 145,00 EUR - Prihranek (-16% oz. 29,50 EUR)
Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si