54,90 €

Semenax - boljši orgazmi, Prava moška potenca

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis


Svet erotike Kjer se skrite zelje uresnicijo

Pojdi v Svet erotike


{youtube}t2EUYQuvvPM{/youtube}  SemenaxTM : Prava moška potencaVečji 'kup' = boljši orgazmi! Moški se strinjajo:SemenaxTM podvoji, potroji ... ne samo količino sperme ampak tudi intenzivnost in moč orgazmov. Absolutno vas bo presenetil. Kupite ga sedaj - brez recepta:

 • Spraznite se v velikih količinah

 • Izboljšajte potenco in plodnost

 • Izkusite orgazme, ki trajajo in trajajo

 • Dvignite svojo samozavest čez vse meje

 Prijatelj,tole je tema o kateri je vsak moški že razmišljal toda le nekateri so govorili o njej: velik močan izliv zdrave moške življenjskosti.Mogoče si želite večje in bolj impresivne izlive sperme ... Mogoče ste vedno čutili, da bi lahko vaši orgazmi bili močnejši in daljši ... Mogoče iščete način kako povečati plodnost in potentnost ... ali ste mogoče moški, ki je z leti občutil zmanjšanje potence in njene intenzivnosti in si želite povrniti ali celo izboljšati prejšnje spolne vrhunce.Za vse te izzive je tukaj fantastično novo odkritje, ki gre v dno problema in povečuje moč, potenco, količino sperme in intenzivnost orgazmov.SemenaxTM najboljši za dvig moške potence!

SemenaxTM je bil razvit s strani predanih profesionalcev, ki so osredotočeni samo na povečanje in izboljšanje spolnih funkcij ter uživanja moških. Pomagali smo tisočim moškim, da so dosegli spolno zdravje in zadovoljstvo kar je pomembno za splošno zdravje in dobro počutje.V zadnjih letih so bile raziskave večinoma osredotočene na velikost in erektivne funkcije penisa. Toda po naših študijah je veliko moških bilo zaskrbljenih zaradi količine semena in moči izliva le tega. Ne samo, da so si želeli večjih izlivov, da bi impresionirali partnerje ampak tudi, da bi bili izlivi dolgotrajni vsakič, ko bi ejakuirali.Psihični pogled na orgazem pri moških je večji kot je izliv boljši daljši je vrhunec.Resnica je, več volumna pomeni več užitka za oba partnerja! In SemenaxTMje naravno sredstvo za povečevanje količine in potentnosti sperme, odobreno s strani zdravnikov. SemenaxTM je namenjen moškim za njihove najbolj intimne spolne skrbi.SemenaxTM vključuje:

 • Stoletna znanja o zeliščih in naravi

 • Moderno testiranje in raziskave

 • Preboj v tehniki strnjevanja

 • Doziranje v laboratoriju

 • Formula odobrena s strani zdravnikov.

 In mogoče najboljše pri vsem tem je to, da je dosegljiv brez recepta.Rezultat: Večji, bolj impresiven izliv in najboljša spolna izkušnja sta sedaj dosegljivi kadarkoli. Kako deluje?Naredite svoj vrhunec, da traja in trajaSedaj so orgazmi dogodki ne momenti.Kaj ima volumen izliva narediti z užitkom?DA bi dobili občutek kako ključnega pomena ima velik izliv na užitek pri moškem moramo pogledati kako moški orgazem deluje.Moški orgazem se zgodi na vrhu spolnega užitka, ko se različne skupine mišic simultano skrčijo. Ritmično krčenje mišice pubococcygeus se dogaja sočasno z krčenjem analne zapiralke rectum in parineum, ejakulatornega kanala ter mišic okoli penisa. Mišice, ki se krčijo so so ključ do velikega izliva semena. Prvih nekaj krčev je zelo intenzivnih in si sledijo zelo na hitro, v intervali okoli 0,8 sekunde. Z nadaljevanjem orgazma se krči slabijo po intenzivnosti in intervali med njimi se daljšajo.Toda z večjim volumnom sperme, ki je na voljo za vsak orgazem, se poveča tudi število krčev, ki so potrebni za to, da se vsa izlije - in vsak krč je močnejši in bolj intenziven. SemenaxTM poveča volumen semena in semenske tekočine do 500%Predstavljajte si za 500% povečanje moči orgazma.Več kot le povečanje volumna:SemenaxTM povečuje v vseh pogledih moški reproduktivni sistem. Moški spolni sistem je zapleten preplet različnih delov - in za maksimalen užitek, mora vsak od delov delovati kot je treba v pravem trenutku.Ejakulatorni kanal: pot skozi semenske žleze po kateri gre seme med ejakuacijoEpididymis: je prostor kjer sperma zori in čaka na ejakuacijo.Testisi: Dva testisa znotraj mod proizvajata spermo in testosteron. Znotraj vsakega je kilometer kanalov, ki se imenujejo cevke seminiferous, organi, ki proizvajajo spremo.Prostata: tudi izdeluje tekočino, ki tvori spermo. Prostata prav tako zapre urethal kanal, da prepreči mešanje urina in sperme ter s tem spremembo ph vrednosti, ki jo potrebuje sperma.Semenski mehurčki: proizvajajo semensko tekočino, ki varuje in aktivira spermo po tem, ko je zapustila penis med ejakuacijo.Vas deferens: Kanal, ki vodi od epididyimisa do semenskih mehurčkov. Dodatna učinkovitost: Povečana potenca in plodnost.Z SemenaxTM boste izboljšali:

 • Kvaliteto sperme

 • Mobilnost sperme

 • Število semenčic

 • Vsesplošno izboljšanje v proizvodnji sperme in semenske tekočine


herbal1.jpgSestavineKaj je v SemenaxTM in kako deluje?SemenaxTM vsebuje amino kisline (gradbenike proteinov) in učinkovita zelišča iz Kitajske, Evrope, in južne Amerike. Vsaka od sestavin se je skozi desetletja ali stoletja dokazala, da povečuje spolno aktivnost in povečuje proizvodnjo sperme in semenske tekočine v testisih.facility1.jpgSemenaxTM je 100% varen, izbira amino kislin in posebnih zelišč je združena v močno in učinkovito registrirano kombinacijo. Izdeluje se v cGMP certificiranih farmacevtskih ustanovah.   SemenaxTM sestavljajo:Švedska rožaCvetni prah kot moška celica v kraljevini rastlin ima dobro zaslužen ugled kot poln elana in potentnosti. Zagotavlja vse biofaktorje, ki so predhodniki spolnih hormonov in mikro nutrientov, ki so pomembni za zdrav reproduktivni sistem. L-ARGININE HCLŠtudije nakazujejo, da se volumen sperme podvoji , izboljša plodnost (tudi pri moških z manjšim število semenčic ali slabo mobilnostjo sperme) in izboljša se zdravje in aktivnost sperme. L-LYSINERaziskovalci so odkrili, da ta amino kislina in cink povečata količino proizvedene sperme, stimulirata proizvodnjo testosterona in izboljšujeta kvaliteto sperme. EPIMEDIUM SAGITTATUMVčasih jo kličejo tudi >>trava pohotne koze<< to zelišče spodbuja libido in nivoje testosterona za večjo proizvodnjo sperme. CINKOV OKSIDPoveča število semenčic in mobilnost sperme za 80% do 200% s tem ko pomaga pri vezavi testosterona. L-CARNITINETa amino kislina se najde v visokih količinah v zdravi spermi. Dokazano poveča mobilnost sperme za veliko procentov. LUBJE CATAUBEBrazilsko zelišče, ki izboljša libido in hrani celoten reproduktivni sistem. BUČNO SEMEpomaga pri zdravju prostate in pri proizvodnji hormonov MACAlegendarno južnoameriško zelišče, ki zvišuje libido, potentnost in energijo VITAMIN Enaše reproduktivno in spolno zdravje nadzirajo hormoni katerih metabolizem potrebuje hranila med drugim vitamine B. Erectivnnim funkcijam pa lahko pomagamo z uporabo vitamina E CINKCink je nujen za razvoj in pravilno delovanje reproduktivnih organov in normalnega delovanja prostate.
EKSTRAT BOROVEGA LUBJAlahko poveča proizvodnjo dušikovega oksida v telesu - kemikalija, ki je lahko uporabna pri erektivnih težavah. MUIRA PUAMABrazilsko zelišče poznano po tem, da pomaga pri erektivnih težavah, dviguje libido in kot afrodizijak. Deluje pa tudi kot tonik na splošno dobro počutje. HAWTHORNEvsebuje močne antioksidante in naravne bioflavonoide, ki izboljšujejo zdravje celotnega krvožilnega sistema. To zelišče lahko uravnava tako nizek kot visok pritisk poleg tega pa še počasi raztaplja holesterol in ostale maščobe, ki se nabirajo v telesu. EKSTRAT BRUSNICEje preprosto sredstvo, ki preprečuje ali zdravi infekcije urinarnega trakta. Brusnice naj bi bile tudi učinkovale pri moških z povečano prostato. TRIBULUS TERRESTRISima to lastnost, da povečuje nivo hormona lutropin, ki poveča proizvodnjo testosterona do 30%. EXTRAT AVENA SATIVAAvena sativa je botanični ekstrat, ki se tradicionalno uporablja za povečevanje moči duha in telesa. Stimulativne učinke avene sative lahko zasledimo že v 200 let stari knjigi nemška Pharmacopoeia. Sodobne študije >>Inštituta za napredne študije človeške spolnosti<< so pokazale, da avena sativa pomaga pri spolni vzburjenosti. SARSAPARILLAima diuretične in okrepčevalne lastnosti ter lahko pomaga pri neplodnosti, impotenci in urinskih problemih. ... Ostale glavne sestavine so izbrane za reproduktivno zdravje moškega. Rezultati SemenaxTM-aSemenaxTM je narejen v cGMP certificiranih farmacevtskih ustanovah in je naraven proizvod, katerega formula je mešanica sestavin za naslednje fantastične rezultate:

 • Daljše in bolj intenzivne orgazme

 • Večji bolj impresivni izlivi sperme

 • Povečane moči izliva

 • Bolj bela na pogled in bolj robustna tekstura sperme.

 • Izboljšana moč krčev pri orgazmu.

 • Splošno izboljšanje spolnih funkcij in odziva

 Tabela prikazuje vzorec rezultatov SemenaxTM-a, kot so jih posredovali moški, ki so sodelovali v programu. Semenax Research Semenax Research Semenax Research Semenax Research Semenax Research
Semenax Research Semenax Research Semenax Research Semenax Research Semenax Research


Komentar: Poleg povečanja števila semen in volumna sperme, so udeleženci programa poročali tudi o povečanem libidu in zmožnostih. Nekateri so poročali tudi o trših erekcijah.Realni rezultati: Večina moških, ki so uporabljali SemenaxTM so opazili razlike že po dnevu ali dveh. Z uporabo se prednosti ohranijo kolikor časa želite.Moški poročaj, da tudi njihovi partnerji vidijo, čutijo razliko, ki jo povzroči SemenaxTM. Drugačne možnostiDrugačne možnosti izboljšanja vašega spolnega življenjaVaš interes za SemenaxTM je dokaz, da želite zdravo spolno življenje in vitalnost. Tukaj imate nekaj namigov za potentnost.Zaužijte veliko različnih vitaminov. Veliko moških izpustijo to pomembno skupino hranil zaradi stresa, prenatrpanih urnikov in slabih prehranjevalnih navad.Pijte veliko vode. Dehidriranost je pogosto vzrok utrujenosti in slabšega delovanja ostalih telesnih sistemov ( kar se vse odraža pri vašem spolnem življenju). Spijte vsaj osem kozarcev vode na dan, da boste v dobri formi.Vadite pogosto. Ljudje, ki se gibljejo imajo ponavadi bolj zadovoljivo spolno življenje kot pa tisti, ki preživijo večino časa na kavču. Poleg tega, da vadba ohranja vse telesne sisteme v dobrem delovanju, prispeva tudi k splošni samozavesti, občutki privlačnosti in moči ter vztrajnosti, da se lahko izkažete med rjuhami.Pazite na to kaj jeste. Zdaj je čas, da vzamete prehrano bolj resno. Lahko jeste karkoli samo postavite nezdravo prehrano na stran.Zmanjšajte ali prenehajte kaditi. Kajenje direktno negativno vpliva na število semenčic, volumna sperme in spolno poželenje. Zdi se nam, da bi bilo naj kadilcev če bi tudi to pisalo na cigaretnih škatlicah.Pazljivo pri alkoholu. Pri zmernem uživanju zgleda, da je alkohol dobra stvar. Kozarček na dan ima lahko tudi pozitivne učinke. Toda preveč zaužitega alkohola vpliva na vaše spolno življenje ne sam tisto noč ampak na splošno. Utrujenost jeter in depresivni učinek kroničnega uživanja prevelike količine alkohola bosta poslabšala vaše zdravje in spolno življenje.Dobro si spočijte. Dobro veste, da če svečo prižete z obeh strani hkrati se bo le ta ugasnila hitreje. To se pogosto zaradi zmanjšanega poželenja in utrujenosti dogodi tudi v spolnem življenju. Skrbite zase in si privoščite dober nočni počitek.Uporabljajte ga ali pa ga izgubite. Eden izmed najboljših načinov kako ohraniti nivoje spolnih hormonov je da živite aktivno spolno življenje. Pogosti spolni odnosi zmanjšujejo možnost nastanka raka na prostati. Nekatere študije nakazujejo, da imajo moški, ki živijo aktivno spolno življenje manjše možnosti za srčno kap. Vprašanja in odgovoriV: Ali je ta izdelek namenjen samo za plodnost?O: SemenaxTMpomaga pri problemih s plodnostjo kot sta nizko število semenčic in slaba mobilnost sperme. Toda definitivno pomaga tistim, ki želijo povečati volumen izliva in intenzivnost orgazmov. V: Zakaj se večji volumen izraža kot boljši orgazem?O: S povečanjem proizvedene sperme se morajo vaši spolni organi skrčiti močneje in za daljše obdobje. Rezultat je, da so orgazmi štiri ali petkrat močnejši kot prej. V: Kaj so še ostale prednosti?O: Poleg povečanega volumna sperme, izboljšane plodnosti, močnejšimi in daljšimi orgazmi lahko pričakujete še splošno izboljšanje spolnega zdravja in funkcij, večjo samozavest in povečano spolno poželenje. Veliko jih tudi poroča o trših erekcijah z daljšo uporabo SemenaxTM-a V: Zakaj nebi kar uporabljal viagre?O: Več razlogov je: Viagra ne povečuje količine izliva. Viagra je farmacevtsko zdravilo, ki ima stranske učinke medtem, ko je SemenaxTM 100% naraven in brez stranskih učinkov. Viagra je tudi draga in potrebujete zdravniški recept. SemenaxTM pa je lahko dosegljiv in cenovno ugoden. V: Kaj je v SemenaxTM-uO: Tablete vsebujejo naravna zelišča in amino kisline, ki so natančno odmerjene v cGMP certificiranih laboratorijih. V: Kako hitro bo začel SemenaxTM delovati?O: Rezultate boste opazili takoj! SemenaxTM začne delovati v nekaj dnevih. V: Je SemenaxTM primeren za moške z vazektomijo?O: Da! Količina sperme se bo povečala in s tem se bodo izboljšali orgazmi. Vaša plodnost se seveda ne bo povečala. V: Kako pošiljate?O: Vedno v diskretni embalaži tako, da nihče ne bo vedel kakšna je vsebina. Mnenja uporabnikov>>Po dolgi vznemirjajoči epizodi >>svetovanja za plodnost<< in testiranja pri zdravnikih sem vedel, da imam nizko število semenčic in zmanjšano mobilnost sperme. Če vam to ne, da misliti, da ste revež, ne vem kaj drugega vam bo dalo tako misliti. Na srečo sva srečala naturopata, ki nama je predlagal SemenaxTM in naju prepričal, da mi bo pomagal do zdrave visoko mobilne sperme. Z ženo sva se še kar naprej trudila zanositi. In bum! Čisto naju je preseneti s hitrim delovanjem. Končno nama je uspelo!<<Giles L., Albaquerque, NM >>Rad imam porno filme. Toda morate priznati, da igralci včasih izpadejo neresnični. Mislim streljajo spermo ve naokoli v tonah. Toda videti je osupljivo. Zato sem začel brskati po internetu za nečim, kar bi mi pomagalo pri tem problemu. Našel sem veliko strani ampak na koncu sem se odločil za SemenaxTM, ker se je osredotočil ravno na ta problem. Hotel sem večjo količino izliva! Samo po enem tednu uporabe SemenaxTM vam lahko povem, da je bil izliv večji kot kadarkoli. NORO!<<Dermot O., Brooklyn, NY >>Nič več majhnih orgazmov katerih vas je skoraj sram. Sedaj imam vsakič ogromen izliv. SemenaxTM je zakon.<<Will B., Port Washington, WI
>>Obožujem kaj ta stvar dela zame! Izliv imam močan kot žrebec!<<Bick D., Detroit, MI >>moj fant je kar naenkrat imel veliko večje količine sperme, vsega nisem mogla spraviti v usta. Mislim povsod mi je teklo iz ust. Sprememba je bila tako dramatična, da sem ga vprašala kaj se dogaja s tabo? Priznal je, da jemlje SemenaxTM in čestitala sem mu. To je užitek.<<Allie W., Rocford, IL >>Ni važno s katero sem bil vse so komentirale kako veliko sperme imam. Nobena še ni videla česa podobnega.<<John B., Santa Monica, CA >>Ali lahko izničiš pomanjkanje izkušenj? Jaz pravim DA. Do nedavnega nisem hodil na zmenke. Nisem se počutil, da bi lahko dal ženskam to kar lahko dobijo od izkušenih moških. Skrbelo me je,da se ne bom mogel primerjati z njimi. Zato sem začel gledati za izdelkom, ki bo dvignil mojo samozavest. SemenaxTM je točno to naredil in še več. Počutim se pravi žrebec.<<Craig W., Torrance, CA >> Sit sem bil že poslušanja starejšim moškim se zmanjša to zmanjša ono. Videl sem kako se to dogaja meni, toda nisem imel namena, da bom samo gledal in nič naredil glede tega. Ko sem uporabljal moj prvi paket SemenaxTM , sem se ponovno počutil kot najstnik. Čudoviti, intenzivni orgazmi veliki in močni izlivi sperme. Prosim najdite priloženo plačilo še za dva paketa SemenaxTM<<Andy S., Atlanta, GA >>Vse se občuti, zgleda in deluje bolje kot kdajkoli. Ta tonik je proizvod za moške, ki sem ga iskal.<<Bob L., Knoxville, TN
>>Vesel sem, da vidim proizvod, ki je namenjen samo povečevanju količine sperme. Zelo me vzburja če ima moški močan izliv. Tukaj imate naročilo SemenaxTM-a za mojega fanta.<<Brigitta., San Antonio, TX
Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si