14,95 €

STUD 100 - sprej za zakasnitev orgazma

Podrobnejši opis

Imate težave s prehitrim izlivom? Potem je sprej Stud 100 kot nalašč za vas! Stud 100 je sprej za zakasnitev orgazma, deluje tako, da začasno zmanjša občutljivost penisa, le to mu omogoča vsebnost Lidokaina (9,6%), Lidokain je lokalni anestetik, zato Stud 100 ob nanosu na penis povzroči manjšo občutljivost le tega in s tem zmanjšuje prekomerno draženje, tako pa nam omogoča da si podaljšamo čas od pričetka spolnega odnosa do izliva tudi do 200%. Sprej Stud 100 nima vonja, ne okusa, ne vsebuje toksičnih snovi, je okolju prijazen in ga lahko uporabljamo tudi v kombinaciji s kondomi.

Uporaba:
Približno 10 minut pred spolnim odnosom nanesite sprej na glavico penisa, počakajte, da se sprej absorbira, nato lahko pričnete s spolnim odnosom s kondomom ali brez. Količina spreja je lahko odvisna od posameznika, priporočamo da pričnete z manjšim nanosom in tako ugotovite kolikšen nanos boste potrebovali, ne nanesti pa več kot 8 nanosov naenkrat. (1 nanos = 1 pritisk na sprej)
Izdelek je dermatološko in klinično testiran.
Poreklo: Anglija
Vsebina: 15ml (zadostuje za 100-120 nanosov)

*Čas in trajanje delovanja, moč delovanja ter vpliv na spolno življenje in samozavest so od primera do primera različni, ni nujno da boste ob uporabi spreja občutili zmanjšano občutljivost, podaljšali spolni odnos ali povečali osebno zadovoljstvo in samozavest, prav tako ni nujno da boste z uporabo vedno dosegli erekcijo oziroma dosegli enako močno erekcijo kot sicer. Prav tako so učinki na osebno srečo in medsebojne odnose posledica drugih dejavnikov.

Link do izdelka: http://privateplaytime.si/stud-100-15ml-sprej-za-zakasnitev-orgazma

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 31143
Oglašujte na Oglasi.si