30,50 €

The Gold Pill - naravna modra tabletka

Podrobnejši opis

Naravna modra tabletka The Gold Pill je bila s strani priznanega slovenskega podjetja Spletna Fuzija d.o.o. 6.11.2012 na Ministrstvu za zdravje RS registrirana kot prehransko dopolnilo. V Sloveniji ne slovi le po svoji izjemni kakovosti in preprosti uporabi, ki nima stranskih učinkov, temveč tudi po dejstvu, da je popolnoma naravna in je na voljo brez recepta: torej, brez čakanja, brez zadrege in brez obiskov zdravnika!

Ker menimo, da lahko o učinkovitosti izdelka najbolje povedo tisti, ki ga uporabljajo, spodaj objavljamo nekaj mnenj uporabnikov:
- Tabletka te vrne v najbolj divja najstniška leta.
- Kljub boljši erekciji sem bil manj občutljiv in sem zdržal dlje kot ponavadi.
- Dvigne se ti samozavest in sex postane daljši.
- Še tretji dan sva imela s partnerko nepozaben seks.
- 1 tabletka zadostuje za 3 dni.
- Tri dni odlične erekcije in še kaksen teden povečan libido.

Navodila za uporabo: 30-60 minut pred spolno aktivnostjo vzemite 1 kapsulo in pri tem ne pozabite popiti zadostne količine vode.

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega odmerka. Če jemljete kakršnakoli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Izdelek ni primeren za mladoletnike. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. V primeru kakršnih koli neželenih stranskih učinkov nemudoma prenehajte z uživanjem.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka The Gold Pill opazili trdnejše in dolgotrajne erekcije, boljšo vzdržljivost, manjšo občutljivost penisa, večjo spolno slo, dolgotrajno delovanje ali da bo izdelek vplival na vaše spolno življenje ali samozavest ter na vaše zdravje. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletni svet, Darja Mokorel s.p. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Izdelek lahko naročite preko spletne trgovine www.privateplaytime.si, preko telefonske številke 040 822 727 ali e-pošte info@privateplaytime.si.

Link do izdelka: http://privateplaytime.si/the-gold-pill-naravna-modra-tabletka

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 31143
Oglašujte na Oglasi.si