66,99 €

KOMPLET Ingrid

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Postani domina z vročim kompletom Ingrid.

 


Korzet v kompletu Ingrid je izdelan iz kombinacije vinila ter satenastega materiala, in ima priložene trakove za pripenjanje nogavic, minimalistične g – string hlačke ter raztegljive mrežaste nogavice. Poleg tega, da korzet ustvarja izjemno zapeljiv izgled, pa ima tudi funkcijo zožanja pasu. Korzet Ingrid popolnoma odkriva prsi, saj se prične pod njimi. Njegove drzne poteze bodo takoj pokazale kdo je glavni v vaši spalnici. V kompletu boste prejele vse kar potrebujete za popolno kombinacijo v kateri bo še posebej užival tudi vaš izbranec. Presenetite ga z edinstvenim kompletom Ingrid s katerim boste pokazale svojo dominatno plat.


Komplet Ingrid vsebuje podprsni korzet iz vinila ter satena, mini g-string hlačke, trakove za pripenjanje nogavic in mrežaste samostoječe nogavice. Na voljo je v treh različnih velikostih.


Materiali v korzetu so visoko kvalitetni, in se lahko pohvalijo z 100% evropsko izdelavo. 


  7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!


Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si