14,99 €

id40 EREKCIJSKA KREMA Erekta Plus (40ml)

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Si želite dolgotrajne erekcije z boljšo kontrolo vašega izliva? Erekta Gel je formula namenjena vsem moškim, ki si želijo podaljšati svoje trenutke med rjuhami.

 


Če želite navdušiti svojo ljubimko in ji ponuditi erotično razvajanje s tršo erekcijo, ki traja dolgo v noč, ste na pravem mestu. Presenetite jo in vzemite vajeti v svoje roke! Vsak moški se kdaj v življenju sreča s težavo prezgodnjega izliva in erekcije. Z revolucionarnim gelom bodo vaše težave pozabljene. Poleg učinkovitega delovanja, pa gel preseneča tudi s svojo praktično uporabo. Enostavno nanesite tanek sloj kreme na penis in jo nežno vmasirajte. Delovanje boste začutili kmalu po nanosu.


Posebnost s katero boste dobili večjo kontrolo nad svojim penisom pa je ta, da krema deluje kakor lokalni anestetik in s tem poveča vašo vzdržljivost. Vaša občutja med odnosi pa bodo ostala enaka. Spolni odnosi bodo bolj kvalitetni, njihovo trajanje pa se bo lahko podaljšalo dolgo v noč. S praktično embalažo bo Erekta Plus vaša prijateljica kjerkoli že boste. Z enostavnim nanašanjem pa boste presenetili ljubimko na vsakem koraku.


 


Ingredients: Aqua, Glycerin, Polyacrylamide, Tea-Salicy-Late, C13-14 Isoparaffin, Peg-6, Benzylalcohol, Dimethicone, Laureth-7, Gaultheria Fragrantissima, Propylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Methyl Nicotinate. 


Opozorila:


Samo za zunanjo uporabo!


Hranite izven dosega otrok!

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si