123,99 €

VIBRATOR RABBIT Lovense Nora

Podatki

  • Rubrika: Kondomi
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

SVET EROTIKE

SVET EROTIKE

Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.,
Rupa 25, 4000 Kranj
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Za vse zaljubljene pare, ki želijo ostati povezani in prebuditi nove strasti kljub razdalji, ki vaju ločuje predstavljamo Lovense.

 


Ljubezenski vibrator vaju bo ponovno združil ne glede na okoliščine v katerih se nahajata. V partnerjeve roke boste lahko položili ključ do vašega vibratorja in se prepustili domišljiji. Povežite vajina pametna telefona in povežita svoja telesa v eno. Lovense je prvi rabbit vibrator v kategoriji pametnih erotičnih igračk. Namenjen je posebej za pare, ki kljub razdalji želijo ostati povezani ter si popestriti osamljene večere. Vajin pogovor po telefonu nebo nikoli več enak. S pametnim telefonom bo vaš partner namreč lahko uravnaval vibracije ter vrtenje zgornjega dela vibratorja, ki doseže vašo G točko. Kljub temu, da ne bosta poleg drug drugega, pa se bosta z ljubezenskim vibratorjem počutila še posebej povezana.


Vibrator je sestavljen iz treh ključnih delov, in sicer upognjene glavice, ki z vrtenjem stimulira vašo G točko. Kako močno želite, da se vrti pa si lahko nastavljate sami z nastavitvijo Slow- Medium- Fast. Drug pomemben del pa je seveda dodaten podaljšek za stimulacijo klitorisa. V njem se nahaja poseben vibrator, katerega lahko prav tako nastavljate preko pametnega telefona s funkcijo Low- Medium- High. Tretji del pa se skriva v notranjosti vibratorja, in sicer vrtljive krogljice. Krogljice vam dodatno masirajo notranjost vagine in omogočajo nevrjetne vibracije.


V kolikor bi si zaželeli vročo kopel ali tuširanje, pa si Lovense lahko vzamete tudi pod vodo. Njegova zunanjost je vodotesna in preprosta za čiščenje. Ob stiku z vodo bo njegovo delovanje še vedno enako, vaši užitki pa se bodo samo še bolj stopnjevali.


S partnerjem ali sami, lahko izberete več načinov upravljanja:


1. Bližnje upravljanje


Funkcijo bližnjega upravljanja lahko posameznice uporabljate med samostojno igro z vibratorjem. Na vašem pametnem telefonu si lahko s + in - uravnavate intenzivnost vibriranja ter njegovo lokacijo. Vrteča glavica, ter nastavek za vibrator imata dve ločeni kategoriji v vaši aplikaciji, zato ju lahko nastavite posamezno.


2. Upravljanje na daljavo


Upravljanje na daljavo je kot zanalašč za pare, ki jim okoliščine ne omogočajo, da bi ves čas preživeli v ljubezenskem objemu. A brez skrbi, naj vaju razdalje ne ovira pri tem, da se nebi prepustila strastem na malo drugačen način. S partnerjem se lahko sedaj povežeta preko pametnega telefona in pričneta z zabavo.


3. Seks na daljavo


Omogoča sinhronizacijo z Lovense preko interneta. Vsem parom pa daje možnost, da postanejo intimni skupaj. S svojim partnerjem se lahko povežete tudi preko video pogovora ali sms sporočil. Vsa sporočila in video vsebine pa gredo direktno na partnerjevo napravo in tam tudi ostanejo. S tem vama omogoča zasebnost med vajinimi intimnimi odnosi.


Kompatibilnost:


- Apple telefoni: 4S/5/5C/6/6+ in iPad/iPad Mini 2/3/4/Air


- Android telefoni: Operacijski sistem 4.0. in novejši


- PC ali MAC računalniki Uporaba vibratorja je zelo preprosta.


Naložite aplikacijo iz vaše Google Play ali AppStore in povežite Noro z vašim Bluetoothom na pametnem telefonu ali PC računalniku. Za nastavljanje boste imeli na voljo le nekaj minut. Ko boste enkrat povezali vibrator z napravo, pa si ga bo ta pri naslednji uporabi že zapolnila. Lahko pa se seveda odločite tudi za upravljanje vibratorja na klasičen način s pritiskom majhnih gumbkov na njegovem držalu.


Več si lahko preberete na spletni strani:http://www.lovense.com/bluetooth-rabbit-vibrator

/>

  


Naj vajina ljubezen ostane žareča in polna dogodivščin kakor prvi dan, ko sta se spoznala. Kadarkoli, tudi, če sta oddaljena daleč drug od drugega, bosta lahko sedaj z inovativnim vibratorjem Lovense Nora ostala povezana kot še nikoli.


V paketu boste prejeli pametni Rabbit vibrator Lovense Nora, USB priključek za polnjenje, USB priključek za povezovanje z računalnikom ali ostalimi napravami ter navodila.

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1548
Oglašujte na Oglasi.si