17,73 €

Pas za raven trebuh in pravilno držo - Pas za hujšanje

Trgovec

www.vendo.si

www.vendo.si

VENDO VELEPRODAJA d.o.o.,
Obrežna ulica 103, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

051/228-281
02/42-96-740
02/62-05-434
www.vendo.si

Podrobnejši opis

Trgovina www.vendo.si

Drage dame, si želite takoj zožati obseg vašega pasu in si regulirat konfekcisjko številko po vaši želji? Če je odgovor DA ste pri artiklu ki ima odgovore na ta vprašanja.

Lepotni pas ki takoj zoža vaš obseg pasu, topi maščobe in daje hrbtenici oporo ter jo potiska v položaj pravilne drže kar se prav tako takoj občuti.

Lepotni pas za lepo ter vitkejšo postavo, samozavestno počutje in pravilno držo!

Pas za zožanje pasu in ravno držo je primeren za vse ženske katere želijo prikrit odvečni del trebuha in svoji hrbtenici ponuditi podporo pravilne drže.

Z lepotnim pasom za zožanje pasu bo vaša postava takoj videti za 1 do 2 številki manjša, odvisno od zatega pasu, seveda po vaši želji.

Pas je narejen z novo tehnološko funkcijo dvojnega kompresijskega zategovanja, iz notranje ter zunanje strani, zato lahko vaš pas zožate za dve številki manj in hkrati podprete vašo hrbtenico ter jo prisilite v pravilno - ravnon držo.

Lepotni pas za videz vitkejše postave je narejen iz kompaktnih materijalov in podpornih paličič katere fiksirajo in še bolj trdno držijo obseg pasu ter hrbtenico v pravilno zožani obliki.

Pas je primeren za vsakodnevno uporabo in vsako žensko.

Lahko ga uporabljate vsak dan in cel dan.

Primeren za:

-službo
-fitnes
-tek
-razne športne aktivnosti
-prav tako vas ne bo oviral pri vsakdanjih domačih opravilih, ponudil vam bo le boljše počutje saj se boste takoj počutile vitkejše in posledično tudi samozavestnejše.

Pas za lepšo postavo in zožanje pasu vam bo zaradi novosodobne tehnološke funkcije dvojnega stiskanja oziroma dvojnega zapiranja- kompresijskega zategovanja pasu in hrbtenice v veliko oporo in pomoč pri zmanjševanju obsega pasu ter pravilni drži.

Pas je narejen iz prijetnih koži prijaznih materijalov, tako da lahko nosite pod obleko in nad obleko

Uporaba in vzdrževanje:

1 korak: Pas enostvano ovijete okrog pasu in ka na koncu kjer so na ježek zaobljeni deli prilepite na ježka tako, da krožne konice pasu gledajo navzdol.
2 korak: Ko imate pas pričvrsten okrog pasu, ga lahko regulirate še na zunajem delu tako, da odlepite dva ježka z leve in desne strani ga raztegnete in pričvrstite počutju prilagojeno.

Vzdrževanje:

Pas lahko operet ročno pod hladno vodo, brez agresivnih čistil.

Hit letošnjega leta za vse ki želijo takoj raven trebuh, lepo postavo in vzravnano držo.

Fitnes lepotni pas za vaskodnevno uporabo in vzdrževanje lepega ter poplnega telesa!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 25056
Oglašujte na Oglasi.si