5,60 €

Mineralna krema sol mrtvega morja Dr.Sachers

Trgovec

www.vendo.si

www.vendo.si

VENDO VELEPRODAJA d.o.o.,
Obrežna ulica 103, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

051/228-281
02/42-96-740
02/62-05-434
www.vendo.si

Podrobnejši opis

Krema bogata z minerali Sol mrtvega morja

Koda artikla: C-198820

Mineralna krema sol mrtvega morja Dr.Sacher je krema za nego celega telesa. Krema vsebuje ogromno dragocenih sestavin katere pripomorejo k hitri obnovi kože. Sol mrtvega morja se priporoča za obnovo stare in utrujene kože.

Koža, ki ni redno negovana potrebuje še več nege in pozornosti zato je pri takšni koži potrebno še več časa in truda da se vzpostavi v normalno ravnovesje. Krema Sol mrtvega morja je bogata z minerali kateri so še posebej zaslužni pri hitri obnovi kože, saj jo nahranijo navlažijo in ji dajo vso potrebno moč da znova zaživi in zadiha.

Uporaba:

Sol mrtvega morja krema, je priporočljiva za vsakodnevno nego po tuširanju.V primeru da je kože suha in dehidrirana lahko kremo uporaljate čez cel dan kadar dobite občutek zategnjenosti.

-Suha koža
-Razdražena koža
-Zategnjena koža
-Dehidrirana koža
-Stara koža

Sestavine:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-15, Myreth-4, Petrolatum, Dead Sea Salt, Glycerin, PEG-7-Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Persea Gratissima Oil, Triticum Vulgare Oil, Cetearylalcohol, Parfum Limonene, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citral, Benzyl Alcohol.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 25056
Oglašujte na Oglasi.si