6,30 €

Alpska emulzija - Alpenkräuter Emulsion 200ml (C-3295)

Trgovec

www.vendo.si

www.vendo.si

VENDO VELEPRODAJA d.o.o.,
Obrežna ulica 103, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

051/228-281
02/42-96-740
02/62-05-434
www.vendo.si

Podrobnejši opis

Priznano mazilo narejeno po originalni tradicionalni recepturi. Lacure Alpenkräuter Emulsion je mazilo, idealno za nego utrujenega telesa, po športnih naporih ali med masažo!

Bela emulzija!

Krema Alpenkräuter je učinkovito sredstvo za odpravljanje utrujenosti telesa, napetosti okončin ali kot masažna krema. Uporabite jo po celodnevnem trdem delu da sprostite noge, hrbet, roke,… Po športnih aktivnostih, ki utrudijo telo.

Koža je po uporabi kreme negovana, sijoča in mehka. Krema je uporabna tudi pri masaži. Vtrite jo z masiranjem in sprostila bo utrujena stopala, hrbet, noge ali ramena!

Količina: 200ml

Uporaba:
Nanesemo jo po potrebi večkrat dnevno. Na očiščeno kožo kremo porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Pri tem izpustimo dele okoli oči. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali odprtimi ranami.

Sestavine:
Aqua, Isopropyl alcohol, glycerin, carbomer, triethanolamine, menthol, camphor, citrus medica limonium oil, citrus aurantium bergamia oil, mentha arvensis oil, rosmarinus officinalis oil, pinus pumilio oil, salvia officinalis oil, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, phenoxyethanol, methyl paraben, ethylparaben, propyl paraben, butyl paraben, citral, eugenol, geraniol, linalool, d-limonene, evernia prunastri extract

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 25056
Oglašujte na Oglasi.si