20,00 €

Glasbeni poučni papagaj

Trgovec

HALOorodje.si  Spletna Trgovina

HALOorodje.si Spletna Trgovina

HALOORODJE.SI, spletna prodaja, Rok Groznik s.p., sedež Podturn pri Dol. Toplicah 42, Dolenjske Toplice,
Seidlova cesta 36, 8000 Novo mesto
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

https://eigraca.si/izdelek/glasbeni-poucni-papagaj/

Pravilen razvoj in nasmeh na otrokovem obrazu je zelo pomembno vprašanje v življenju vsakega otroka. Zahvaljujoč interaktivnim igračam, vesela grimasa ne bo odšla z otrokovega obraza. Zaradi različnih funkcij predstavljene igrače ter njenih barv in vzorcev bo otrok že od malih nog začel razlikovati in se učiti novih zvokov, barv in oblik. Igranje s klavirjem bo izostrilo otrokov sluh in vid ter spodbudilo njegovo domišljijo in ga spodbudilo k raziskovanju sveta okoli sebe.

Igrača je sestavljena iz zelo barvite in vesele strukture. Klavir v obliki pisane papige bo navdušil vsakega malčka, ki ima glasbene gumbe, zabavo pa spremljajo žareče lučke tipk “DO” “RE” “MI”. Igrača se zažene s tipko ON/OFF. Zraven je gumb “MODE”, ki spreminja načine zvokov klavirja. S pritiskom na tipke lahko poslušamo vesele melodije, zvoke živali ali standardne zvoke klavirja, ki igrajo svojo melodijo.

Večbarvni otroški klavir je izdelan iz najkakovostnejšega certificiranega materiala, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo igrače. Vsi elementi v kompletu imajo obliko, ki je varna za otroke. Za pravilno delovanje igrače jo morate napajati z dvema baterijama AAA 1,5V, ki sta priloženi v kompletu. Orgle so s certifikatom CE, pakirane v pisani škatli, zaradi česar so popolno darilo za starše in njihove malčke.

Dimenzije: 17,5 cm x 16 cm

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 39788
Oglašujte na Oglasi.si