40,00 €

Set rdečih bobnov, činele in stolom 2

Trgovec

HALOorodje.si  Spletna Trgovina

HALOorodje.si Spletna Trgovina

HALOORODJE.SI, spletna prodaja, Rok Groznik s.p., sedež Podturn pri Dol. Toplicah 42, Dolenjske Toplice,
Seidlova cesta 36, 8000 Novo mesto
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

https://eigraca.si/izdelek/set-rdecih-bobnov-cinele-in-stolom-2/

Če je vaš otrok ljubitelj glasbe in glasbil, bo to popolno darilo zanj. Igranje bobnov razvija glasbene sposobnosti in čut za sluh, uči razlikovati zvoke. Poleg tega spodbuja razvoj živčnega sistema in možganov ter razvija domišljijo. Učenje igranja inštrumenta krepi vašo sposobnost koncentracije. Tako se razvijajo otrokove motorične sposobnosti. Ko otrok poskuša igrati inštrument, se razvijeta potrpežljivost in vztrajnost. Zahvaljujoč tem lastnostim lahko kljub oviram dosežemo svoje cilje. Spodbujanje otroka k igri, pohvale za poskuse in napredek, pozornost starša do sebe – vse to povečuje otrokovo samozavest. Otroci s samospoštovanjem so srečnejši in uspešnejši.

Bobni so izdelani iz varnih, visokokakovostnih materialov. Prosto ga dajte svojemu otroku. Komplet je enostaven za sestavljanje in razstavljanje. Originalna, barvita škatla vsebuje vse elemente, potrebne za sestavljanje bobnov in tabureja.

– 1 velik boben premera 20 cm
– 2 majhna bobna premera 14 cm
– 1 krožnik premera 19 cm
– 2 bobna
– stolček

Otroški bobni z dodatki so izdelani iz varnih, visokokakovostnih materialov, ki pričajo o njegovi kakovosti in vzdržljivosti. Igrača ima certifikat CE , zato jo lahko daste svojemu malčku. Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let .

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 39788
Oglašujte na Oglasi.si