46,00 €

12 delni set baterijskega orodja

Trgovec

HALOorodje.si  Spletna Trgovina

HALOorodje.si Spletna Trgovina

HALOORODJE.SI, spletna prodaja, Rok Groznik s.p., sedež Podturn pri Dol. Toplicah 42, Dolenjske Toplice,
Seidlova cesta 36, 8000 Novo mesto
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

https://eigraca.si/izdelek/12-delni-set-baterijskega-orodja/

Z našim kompletom se lahko vaš malček počuti kot pravi navdušenec in pomaga očetu pri njegovih opravilih. Prinaša veliko učenja, razvija natančnost in funkcijo roke. Med igranjem se bo izboljšalo logično razmišljanje, ustvarjalnost in spretnost vašega otroka.

Orodja z baterijskim napajanjem mu bodo prinesla veliko zabave. Za težko dostopna mesta bo uporabljena svetilka, ki sveti z močno svetlobo in ima nastavljiv vpadni kot. Vrtalnik deluje kot pravi vrtalnik, ima možnosti za privijanje in odvijanje, v kompletu pa so 3 svedri, od zdaj se mu ne bo upiral noben vijak. Vbodna žaga je še eno orodje na baterije. Ko pritisnete gumb na ročaju orodja, bo vaš malček lahko začel delati, listi vbodne žage se bodo začeli premikati in jih bo spremljal zvok kot pravi izrez. Popolnoma oblikovano orodje ustreza majhnim rokam našega malega oboževalca, kar olajša vzdrževanje in izvajanje vseh vrst nalog.

– vrtalnik na baterije
– 3 svedri
– svetilka na baterije
– 2 kosa lesa za privijanje vijakov
– centimetrski trak
– sestavljanka na baterije
– 2 vijaka
– 2 matici

– svetilka: 10 cm x 6 cm x 25 cm

– vrtalnik: 24 cm x 5 cm x 16 cm

– sestavljanka: 18 cm x 6 cm x 15 cm

45 cm x 8 cm x 26 cm

Komplet je namenjen otrokom, starejšim od 3 let. Igrače imajo certifikat CE in ustrezajo standardu EN 71. Komplet je pakiran v pisano škatlo, zaradi česar je darilo za otroka. Igrače na baterije: svetilka (3 baterije 1,5V AA), vrtalnik (2 bateriji 1,5V AA), sestavljanka (2 bateriji tipa 1,5V AA).

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 39788
Oglašujte na Oglasi.si