50,00 €

2v1 pokončni sesalnik 82cm

Trgovec

HALOorodje.si  Spletna Trgovina

HALOorodje.si Spletna Trgovina

HALOORODJE.SI, spletna prodaja, Rok Groznik s.p., sedež Podturn pri Dol. Toplicah 42, Dolenjske Toplice,
Seidlova cesta 36, 8000 Novo mesto
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

https://eigraca.si/izdelek/2v1-pokoncni-sesalnik-82cm/

Ali tudi vaš malček raje pomaga pri gospodinjstvu, kolikor se le da? In ali ima on ali ona neverjetno veliko domišljijo? Sesalnik je prav za otroke, ki ne ljubijo nič drugega kot raziskovanje. Ta edinstvena igrača zagotavlja, da se lahko vaši otroci varno igrajo s skoraj pravim sesalnikom, tako kot mama in oče. Sesalnik ima pravo sesanje, povzroča hrup, ima različne svetlobne učinke in ga lahko tudi izpraznite tako kot pravi sesalnik.
Sesalnik igrač ima delujočo šobo, s katero lahko posesate majhne koščke odpadkov. Ko je predal za umazanijo poln, ga lahko tudi izpraznite, tako kot pri pravem sesalniku. Ko se vklopi sesalnik igrač z zvokom, se ustvari tudi simuliran ciklon s pihanjem barvnih kroglic. Tako vaš otrok dobi skoraj popolnoma delujoč sesalnik, s katerim lahko celo malo pomaga pri čiščenju.
Sesalnik gre popolnoma s časom. Gre za akumulatorski palični sesalnik, ki ga vidimo v vse več gospodinjstvih. Sesalnik se lahko uporablja tudi kot ročni sesalnik za manjša čistilna opravila. Zahvaljujoč plastičnemu materialu je sesalnik lahek, zato ga vaš otrok zlahka drži.

POZOR: Sesalnik zaradi prisotnosti majhnih delov ni primeren za otroke, mlajše od 36 mesecev.

palični sesalnik
ročni sesalnik
predal za tkanine
Simulacija ciklona
Svetlobni in zvočni učinki

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 39788
Oglašujte na Oglasi.si