20,00 €

Set ročnega vrtalnika + orodje

Trgovec

HALOorodje.si  Spletna Trgovina

HALOorodje.si Spletna Trgovina

HALOORODJE.SI, spletna prodaja, Rok Groznik s.p., sedež Podturn pri Dol. Toplicah 42, Dolenjske Toplice,
Seidlova cesta 36, 8000 Novo mesto
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

https://eigraca.si/izdelek/set-rocnega-vrtalnika-orodje/

Otroška delavnica v kovčku na kolesih z orodjem za majhne dečke. Otroka uči razlikovati oblike in barve, pomaga razvijati ročne spretnosti in spretnost, razvija otrokovo domišljijo in koncentracijo.
DIY se lahko izkaže za izjemno zasvojenost, zanimivo in zelo uporabno igro za otroke. Vendar pa potrebujete ustrezna orodja. Potem se bo ta dobro opremljen kovček izkazal za zelo uporabnega – elemente, ki jih potrebuje Mali DIY navdušenec! Sam kovček je rdeč s črnimi elementi, ima prozorno sprednjo ploščo, zahvaljujoč kateri lahko otrok vedno preveri njegovo vsebino, ne da bi jo odprl.

Ta odličen komplet vključuje dobro izdelana in polirana orodja, v celoti izdelana iz plastike. Zahvaljujoč kovčku, v katerega je zapakirano orodje, jih boste po končanem delu vedno lahko skrili na svoje mesto. Vsak mali navdušenec nad lastnimi rokami bi moral imeti orodja, da postane očetov in dedkov pomočnik ter v primeru okvare hitro odpravi napako. Komplet bo marsikateremu pomočniku pri igranju na DIY dal veliko zabave. Vrtalnik se začne vrteti, ko pritisnete gumb.

Sestavni deli kompleta:
– kovček s kolesi
– vrtalnik
– merilni trak
– izvijač
– 3 vijaki z maticami
– zamenljivi elementi izvijača
– čeljust
– in še veliko več!

Dimenzije kovčka:

32,5 cm x 18,5 cm x 11 cm

Komplet je namenjen otrokom, starejšim od 3 let . Komplet ima certifikat CE in je v skladu s standardom EN 71 . Pakirano je v kovčku s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 39788
Oglašujte na Oglasi.si