168,63 €

Avtosedež isofix 0-36kg

Podrobnejši opis

Varnost potovanja z otrokom v avtu je bistvenega pomena. Udobno potovanje je predpogoj za zadovoljstvo med vožnjo ko potujete z vašim malčkom.

Avtosedež je namenjen otrokom iz skupine 0 + / 1/2/3 (0-36 kg.).

Lstnosti:

-odstranljiva prevleka

-mehka blazina za telo

-enostavno namestitev s sistemom Isofix

-5-točkovni varnostni pasovi

-3 položaji varnostnih pasov

-nastavljiv v 12 položajih

-varnostni pasovi s posebnimi protizdrsnimi mehkimi blazinicami

-Nosilci vodila ISOFIX (vključeni v kompletu)
Group 0+/1/2/3 (0-36 kg)
Dimenzije:

48cm
61cm/60cm
0cm/0cm
teža 12,10kgTa izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (otroški avtomobilski sedeži), kar zagotavlja največjo varnost in udobje za vašega otroka. Isofix je sistem pritrjevanja otroških avtosedežev v avtomobile , ki imajo mesta za isofix pritrditev. Avto sedeži, ki uporabljajo pritrdilni sistem isofix, so po varnosti korak pred ostalimi. Sistem pritrjevanja omogoča trdno povezavo sedeža s karoserijo avtomobila. Nekateri avtomobili omogočajo pritrditev ISOFIX na stranskih zadnjih sedežih in sovoznikovem sedežu, če je zračna blazina za sovoznika izključena. Otroški sedež je pri tem sistemu na posebnem podstavku, ki ga zataknemo v utore v okviru (šasiji) avtomobila. Avtomobilov, ki imajo pritrdilni sistem Isofix je vedno več, obljubljajo celo, da bo kmalu obvezna možnost za tako pritrditev otroškega sedeža v vseh novih avtomobilih, saj isofix pri vseh vrstah trčenj, še posebej pa v primeru bočnega trčenja, zagotavlja izjemno varnost. Otroški sedež se ne prevrne, ne zdrsne naprej in ne zaniha.
Več na povezavi do izdelka https://www.trgovina-teddy.si/index.php/sl-si/avtosedezi/0-18kg/avtosede%C5%BE-0-36kg-isofix-art-rialto-detail

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 11575
Oglašujte na Oglasi.si