• Naslov:
  • Armat d.o.o., sedež Krmelj 37 a, 8296 KrmeljKočevarjeva ul. 28000 Novo mestoSlovenija

ARMAT d.o.o.

Za enostavno in varno zaščito vašega avtomobila pred vremenskimi vplivi, kot so dež, toča, sonce, sneg in led, vam po vaši želji izdelamo avtomobilski nadstrešek, primeren za vaše dvorišče.

Izdelujemo tipske avtomobilske nadstreške z jekleno konstrukcijo iz pocinkanih krivljenih profilov s polikarbonatno kritino in kritino Armaterm SO ali leseno podkonstrukcijo v več videznih inačicah za lepšo skladnost z vašim objektom.

Poleg avtomobilskih nadstreškov, ponujamo tudi vrtne in terasne nadstreške, vrtne ute, dvoriščne ograje in dvoriščna vrata. Na ta način zaokrožamo našo ponudbo malih objektov in kupcu ponujamo celostne rešitve pri oblikovanju domačega okolja. Zelo velik poudarek namenjamo modernemu arhitekturnemu pristopu in individualnosti na način, da v oblikovanje v čim večji meri vključimo želje kupcev.
S čim boljšim izkoriščanjem visokega tehnološkega nivoja naše proizvodnje, pa kupcu ponujamo vrhunsko kakovost tudi s tehničnega vidika.

Veseli bomo vašega povpraševanja na igor.lazanski@armat.si ali 051-373 304.
Hvala.
Zadetki 1 - 1 od skupno 1
Avtomobilski nadstreški

Avtomobilski nadstreški

  • v podjetju ARMAT d.o.o. vam za enostavno in varno zaščito vašega avtomobila pred vremenskimi vplivi, kot so dež, toča, sonce, sneg in led, po vaši želji izdelamo avtomobilski nadstrešek, prime...
Za ceno pokličite
Oglašujte na Oglasi.si