• Naslov:
  • Cambridge InstituteGran Vía 60, 28013, Madrid, Španija DrugoOstale države

Cambridge Institute

Cambridge Institute

Cambridge inštitut je zasebni izobraževalni center, specializiran za jezikovno izobraževanje predvsem v angleščini, španščini, francoščini in nemščini z dokazanimi izkušnjami v sektorju in mednarodni pokritosti. Naša metodologija zagotovlja uspeh pri študentih, ki se zavzemajo za naše programe usposabljanja. Ter jim nudimo kakovost, inovativnost in učni načrt popolnoma prilagojen Vašim potrebam.

S to filozofijo je Cambridge Institute zdaj vodilni v sektorju izobraževanja in dela vsak dan z odločitvijo da zaseda ta položaj tudi v prihodnje, ker si zaslužijo zaupanje in spoštovanje naših študentov. Nudimo široko paleto storitev, ki omogočajo učenje jezikov tako za vsakodnevno uporabo kot za delo. Poleg tega stavimo na aktivno sodelovanje naših študentov in uravnotežen razvoj osnovnih znanj o jeziku:
poslušanje, branje in pisanje.

Glavni cilj inštituta v Cambridgeu, ob izbiri kateregakoli tečaja, je optimizacija potenciala naših študentov z najboljšimi sredstvi. Smo podprti z našimi izkušnjami in mednarodnim ugledom, ki so rezultat dolgoletnega trdega dela.
Zadetki 1 - 1 od skupno 1
Angleščina pri Cambridge Institute

Angleščina pri Cambridge Institute

  • Izboljšanje Vašega učnega načrta , za potovanja , za nova spoznanstva ali delo. Dandanes morate angleški jezik uporabljati za karkoli . Z Cambridge Inštitutom , je to enostavno doseči , ne da ...
39,00 €
Oglašujte na Oglasi.si