• Naslov:
  • VIDERI d.o.o.Braslovče 183314 BraslovčeSlovenija

Lesene Obloge VIDERI d.o.o.

Podjetje VIDERI d.o.o. je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2009, ki se je preoblikovalo iz podjetja Žiga Florjanc s.p.. Podjetje je bilo ustanovljeno na podlagi izkušenj, ki smo jih pridobili z delom tako na domačem, kot tudi tujih trgih. V našem podjetju Vam nudimo dobavo in montažo lesenih elementov za fasade, terase, balkonske in dvoriščne ograje, ladijski – kmečki pod, opaž. Poleg obdelave in montaže žaganega lesa, Vam v podjetju nudimo dobavo in montažo teakovih ploščic, parketa in laminata priznanih proizvajalcev.

V podjetju Vam nudimo tudi zgolj izvedbo del z Vašim materialom.

Lastna mizarska delavnica nam omogoča, da lahko Vam kot naročniku omogočimo tudi izvedbo zahtevnejših del obdelave lesa, ki je ne moremo vršiti na naslovu naročnika. Imamo tudi lastno proizvodnjo masivnih izdelkov in izdelkov po meri naročnika.

Odlikujeta nas kvaliteta dela, zanesljivost, izvedba v dogovorjenih rokih in izbira kvalitetnih materialov in priznanih dobaviteljev. Ne moremo Vam obljubiti, da smo najcenejši, lahko pa Vam obljubimo, da bomo dosegli ali presegli Vaša pričakovanja.

Vabimo Vas, da si ogledate našo spletno stran, kjer so podrobneje predstavljene storitve našega podjetja.
Zadetki 1 - 2 od skupno 2
Lesene fasade, terase in ograje

Lesene fasade, terase in ograje

  • Prvi vtis je najpomembnejši. Lesene fasade poznamo že kar nekaj let, največji porast pa so doživele v zadnjih 10 letih. Les je eden najlepših naravnih materialov, ki nam dopušča neomejeno možn...
22,50 €
Polaganje opaža in ladijskega poda

Polaganje opaža in ladijskega poda

  • Nudimo Vam dobavo in kvalitetno montažo oziroma polaganje masivnih stenskih in talnih oblog (opaž in ladijski pod). Širok krog zadovoljnih strank je tisto kar šteje največ! Konktaktirajte nas in...
12,00 €
Oglašujte na Oglasi.si