• Naslov:
  • Marko Kvar s.p., sedež Rakovec 10, GrobelnoJamnikarjeva ulica1000 LjubljanaSlovenija

Marko Kvar s.p.

Sem Marko, univerzitetni diplomirani anglist, ki vam nudi profesionalno izpopolnjevanje veščin angleškega jezika na vseh nivojih, bodisi osnovnošolskem, srednješolskem ali pa univerzitetnem.

Inštruiram pri vas doma (Ljubljana), na svojem domu (Vič) ter preko Skype-a po celotni Sloveniji. 

Trenutno zaključujem magistrski program kognitivne znanosti na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Tekom študija sem pridobil znanja edinstvenih metodoloških pristopov na področju psihologije in pedagogike. Snov razložim na razumljiv, zanimiv in čim bolj enostaven način. Primarni cilj je vedno ta, da se učenka ali učenec snovi ne nauči na pamet, ampak jo preprosto razume. S tem pridobi naravno motivacijo za nadaljnje poglabljanje v jezik brez kakršnih koli mentalnih zadržkov. 

Z svojimi raznolikimi izkušnjami na področju dela z otroki in mladostniki vam zagotavljam kvalitetno inštruiranje, ki bo hkrati poučno, zanimivo ter predvsem uspešno. 
Zadetki 1 - 1 od skupno 1
Inštrukcije angleščine

Inštrukcije angleščine

  • Sem Marko, univerzitetni diplomirani anglist, ki vam nudi profesionalno izpopolnjevanje veščin angleškega jezika na vseh nivojih, bodisi osnovnošolskem, srednješolskem ali pa univerzitetnem. I...
12,00 €
Oglašujte na Oglasi.si