• Naslov:
  • OBRAD STOJANOVIĆ S.P.Jakčeva ulica 33 LJ - OsrednjeslovenskaSlovenija

OBRAD STOJANOVIĆ S.P.

Kermaičarstvo Stojanoviæ je bilo ustanovljeno leta 1995. Z več kot 30 letnimi izkušnjami (začeli smo leta 1983) in ugodno ceno smo več kot odlično podjetje, kar dokazujejo naše zadovoljne stranke, ki nas ob vsaki prenovi ali novogradnji pokličejo, da za njih opravimo polaganje keramike. Polaganje keramike je zahteven proces, ki zahteva natančnost ter mirno roko. V našem podjetju smo specializirani za polaganje keramike. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše materiale.
Oglejte si našo spletno stran z referencami in nam pošljite povpraševanje v zavihku kontakt.

Prevladujoč material vsake kopalnice so keramične ploščice. Te so tisti sestavni del vsake kopalnice, ki daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi Na naše vsakodnevno počutje. Tudi zaradi tega je zaloga keramičnih ploščic ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice.

Dandanes so na voljo kopalniške keramične ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, kar nam v kombinaciji z raznovrstnimi dekorativnimi elementi nudi obilico različnih možnosti oblikovanja kopalnice Po meri vaših želja. V trendu so keramične ploščice večjih formatov, katere lahko zatem kombiniramo z mozaiki ali različnimi dekorji, v močnih ali pastelnih barvah, pri čemer Pa se nepretrgoma pogosteje uporabljajo tudi keramične ploščice v naravnih barvnih odtenkih.
Zadetki 1 - 1 od skupno 1
polaganje keramike

polaganje keramike

  • Polaganje keramike in marmoja hitri kvalitetno in poceni. Kermaičarstvo Stojanoviæ je bilo ustanovljeno leta 1995. Z več kot 30 letnimi izkušnjami (začeli smo leta 1983) in ugodno ceno smo ve...
Za ceno pokličite
Oglašujte na Oglasi.si