• Naslov:
  • P TEAM d.o.o.POT NA FERJANKO 11358 Log pri BrezoviciSlovenija

P TEAM d.o.o.

Dvignimo skupaj

Smo podjetje s 15 letno tradicijo. Z lastno proizvodnjo opreme za dvigovanje in povezovanje bremen, pa se ukvarjamo že 10 leto. Z izkušnjami, ki smo si jih nabrali v preteklosti, smo kos najzahtevnejšim projektom.

Pri naših izdelkih je poudarjena kakovost, saj so vsi proizvodi izdelani v skladu z evropskimi ali svetovnimi normativi. Podjetje ima v lastni proizvodnji klasične in računalniško krmiljene šivalne stroje, ki omogočajo izdelavo specializiranih izdelkov po naročilu, kakor tudi serijsko proizvodnjo. V zadnjih letih smo izdelali na primer preko 500 000 trakov za enkratno uporabo, dvižne trakove z zanko nosilnosti do 15 t in namenska prijemala za manipulacijo srednje in nizko radioaktivnih odpadkov v sodih. Vsa oprema namenjena dvigovanju je opremljena z ustreznimi navodili za uporabo, izjavami o skladnosti in potrdili o kakovosti.
Nenehno bomo vzdrževali in izboljševali sistem vodenja kakovosti po zahtevah standarda SIST ISO 9001:2008 in nenehno bomo skrbeli za izboljševanje sistema ravnanja z okoljem po SIST ISO 14001/2005.
Za vsako leto si bomo postavili merljive cilje kakovosti po procesih in jih interdisciplinarno spremljali in sprotno preverjali učinkovitost delovanja in izvajali potrebne preventivne in korektivne ukrepe.
Zadetki 1 - 3 od skupno 3

Verižni dvižniki

  • Verižni dvižnik namenjen dvigovanju tovora.
Za ceno pokličite

Škopec

  • Škopci primerni za dvigovanje in pritrjevanje tovora. Škopci po DIN 82101, škopci verižni kvaliteta 80 tip c, Škopci visokoodporni pocinkani.
Za ceno pokličite

Bremenske verige

  • Stremenska bremenska veriga s skarjševalnim členom namenjena dvigovanju tovora. Kratkočlene okrogle verige za dvigovalne namene kakovostni razred 10. Verige so lahko zaključene z različnimi vrs...
Za ceno pokličite
Oglašujte na Oglasi.si