239,00 €

Otroški avto na akumulator JAGUAR F- PACE

Trgovec

Odeja Puhek

Odeja Puhek

ODEJA PUHEK Danijela Kocmur s.p.,
Jurčičeva ulica 69, 8360 Žužemberk
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Znamka Jaguar je ena najbolj prepoznavnih znamk na svetu. Model F- Pace je znan po tehnološki dovršenosti in prestižnemu dizajnu.

Otroški avto na akumulator JAGUAR F- Pace je zahvaljujoč dvema motorjema (2x45W) in baterijo (12V7Ah) zmogljiv in primerno hiter za otroke, saj dosega hitrosti do 5 km/h.

Avto je zelo udoben in varen. Ima udobno sedišče iz EKO usnja in varnostni pas. JAGUAR F- Pace je opremljen z volanom s hupo, LED osvetljeno armaturno ploščo in imitacijo merilca hitrosti. Avto lahko predvaja tudi pester izbor glasbe, saj ima vgrajen radio in USB vhod.

Otroški avto na akumulator JAGUAR F- Pace je certificiran s CE, ki garantira, da izpolnjuje vsa priporočila EU. Vsi sestavni deli so narejeni iz certificiranih in varnih materialov, kar naredi avto varen in čvrst. Ponaša se s kolesi EVA, ki ga naredijo bolj učinkovitega in omogoča vašemu otroku vožnjo po različnih površinah.

Uporaba otroškega avta je zelo enostavna. Pritisne se gumb ON in avto je pripravljen na vožnjo. Ob prižigu se sliši zvok, ki imitira pravi zvok vžiga motorja. Prav tako se prižgejo prednje LED luči.

Če se vaš otrok navdušuje nad avtomobili in bi rad vozil svojega, potem ga lahko zelo enostavno osrečite z nakupom novega otroškega JAGUAR F- Pace. Po navodilih uporabe licenciranega vozila JAGUAR F- Pacega lahko uporabljajo otroci starejši od treh let. Do takrat pa ga lahko vozite z daljinskim upravljalcem.

Paket vsebuje vso potrebno opremo za užitek v vožnji in igri.

Sestavljanje avtomobila je enostavno. Priložena so slikovna navodila. Poleg tega si lahko na naši spletni strani ogledate tudi video navodila celotnega postopka sestavljanja avtomobila.

Garancija najnižje cene
Garantiramo vam najnižjo ceno za vse izdelke na naši spletni strani in za vse nakupe, ki jih opravite prek spletne strani odeja-puhek.si. Ker smo prepričani, da je naša ponudba najkonkurenčnejša, vam garantiramo najnižjo ceno. V kolikor najdete v katerikoli drugi slovenski trgovini identično ponudbo po nižji ceni, kot je objavljena pri nas, vam bomo izbrani izdelek prodali po isti ceni oz. vam vrnili denarno razliko.

Garancija 2 leti. Akumulator in polnilec 6 mesecev.

NA ZALOGI

Vse naročene izdelke pošljemo praviloma še isti ali najkasneje naslednji delovni dan.

JAGUAR F- PACE
Barva: Črna
Motor: 2 x 45 W
Akumulator: 12V 7Ah
Mere:128cm x 76cm x 58cm
Teža: 22 kg
Maksimalna obremenitev: 30 kg
Maksimalna hitrost: 3 - 5 km/h
Zavore: Samodejno zaviranje ob sprostitvi pedala za pogon. Zasilna zavora tudi na daljinskem upravljalcu.
Čas polnjenja: 8h
Menjalnik: 3 hitrosti
Odpiranje vrat: DA
Luči LED luči, osvetljena armaturna plošča
Audio: Bluetooth, FM radio, MP3, MicroSD, USB, melodije in hupa na volanu,...
Sedeži: Plastika
Gume: Plastične z gumijastim profilom
Daljinski upravljalec: 2.4G, 3 hitrosti
Varnostni pas: Udoben varnostni pas
Starost: 3+

Naročila:
https://odeja-puhek.si/AvtoNaAkumulator/JAGUAR-F-Pace

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 43486
Oglašujte na Oglasi.si